Haberler

Windows 11 24H2 Güncellemesi ile Arayüz Kişiselleştirme Uygulamalarına Kısıtlama

Güncelleme:

Microsoft, yakında yayınlanacak olan Windows 11 24H2 sürümü ile birlikte arayüz kişiselleştirme amaçlı üçüncü taraf uygulamaları engelleyecek. Bu durum, kullanıcıların daha fazla kişiselleştirme yapmasını engelleyebilir.

Microsoft, 5 Ekim 2021'de yeni işletim sistemi Windows 11'i piyasaya sürdü. Özellikle arayüz açısından önemli yenilikler barındıran yazılım, halen güncellenmeye devam ediliyor. Buna göre Microsoft, yakında Windows 11 24H2 sürümünü yayınlayacak. Ancak bu sürüm, bazı kısıtlamaları da beraberinde getirecek gibi görünüyor. İşte ayrıntılar…

Windows 11 24H2 güncellemesi ile arayüz kişiselleştirme uygulamalarına veda

Windows 11 arayüz bakımından yenilikler sunsa da bazı kullanıcıları, daha da fazla kişiselleştirebilmek için üçüncü taraf uygulamalara başvurabiliyor. Ancak son gelişmelere göre Microsoft, bundan pek de memnun değil.

Son gelen bilgilere göre Microsoft, yakın zamanda yayınlanması beklenen Windows 11 24H2 sürümü ile birlikte StartAllBack ve ExplorerPatcher gibi arayüz kişiselleştirme amaçlı üçüncü taraf uygulamaları engelleyecek.

'Yapay zeka balonu' patladı! Windows 11 neden kullanılmıyor?

Kullanıcılar, uygulamayı başlatmaya çalıştıklarında güvenlik veya performans sorunları nedeniyle çalıştırılamayacağına dair bir hata mesajıyla karşılaşacak. Tabii Windows 11 24H2 güncellemesini yapmayan kullanıcıların özelleştirme uygulamalarını kullanmaya devam edebileceğini belirtelim.

Microsoft'un geçtiğimiz aylarda yayınladığı Windows 11 önizleme sürümü, işletim sistemi desteğinin bazı eski işlemci modellerinden kademeli olarak çekileceğini açıkça gösterdi. Buna göre Intel Core 2 Quad gibi eski nesil işlemciler için desteğin sonlandırdığı bildirildi.

Windows 11 24H2, yeni özellikler ile birlikte gelecek. Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Kısıtlama Microsoft Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title