Haberler

    Watch Dogs Legion Season Pass ile Ücretsiz Watch Dogs Verilecek

    Güncelleme:

    Ubisoft son dönemde çıkan oyunları ile bir gelenek başlatmış gibi görünüyor. Hatırlayacağınız üzere ilk olarak Far Cry 5 Season Pass ile Far Cry 3: Classic Edition, Assassin's Creed Odyssey Season Pass ile de Assassin's Creed III Remastered ek bir ücret gerekmeksizin oyuncuların beğenisine sunulmuştu.

    Ubisoft son dönemde çıkan oyunları ile bir gelenek başlatmış gibi görünüyor. Hatırlayacağınız üzere ilk olarak Far Cry 5 Season Pass ile Far Cry 3: Classic Edition, Assassin's Creed Odyssey Season Pass ile de Assassin's Creed III Remastered ek bir ücret gerekmeksizin oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Aynı durum Watch Dogs: Legion için de geçerli olacak. Watch Dogs Legion Season Pass ile ücretsiz Watch Dogs sahibi olacaksınız.

    Fransız yayıncı, Ubisoft Forward sırasında yeni oyunun yeni tarih duyurusunu gerçekleştirmişti. Ubisoft Toronto tarafından geliştirilmekte olan oyun, 29 Ekim 2020 tarihinde PC (Epic Games Store ve Uplay), PlayStation 4, Stadia ve Xbox One için satışa sunulacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları ise yakın bir tarihte çıkacak ve PlayStation 4 veya Xbox One versiyonunu alan oyunculara ücretsiz yükseltme imkanı tanınacak.

    Watch Dogs Legion Season Pass Alana Ücretsiz Watch Dogs! Halihazırda ön-sipariş ile satın alabileceğiniz Watch Dogs Legion, standart sürümün yanı sıra Gold Edition, Uplay+ Edition, Ultimate Edition ve Collector's Edition olmak üzere dört farklı özel sürüm ile satışa sunulacak. Eğer en aşağı Gold Edition satın alırsanız, içeriğindeki Season Pass sayesinde Watch Dogs Complete Edition hediyeniz olacak. Oyunun bu sürümü, içeriğinde yeni bir oyun modu, yeni silahlar, kıyafetler, yeni görevler ve T-Bone rolünde olacağınız yeni bir senaryo bulunan Season Pass ile geliyor.

    Watch Dogs Legion Season Pass içeriğinde Watch Dogs Complete Edition dışında, iki genişletme paketi, kendilerine has yetenekleri ve kozmetikleri olan dört yeni karakter, üç yeni DedSec görevi ve DedSec araba görünümü de olacak.

    Uplay+ Edition, Season Pass yanı sıra VIP Status hariç Lynx, Leopard ve Viper olmak üzere üç yeni karakterin bulunduğu Urban Jungle Pack, Sapphire Guard, Cardboard Cyborg ve Distortion maskelerinin bulunduğu London Dissident Pack ile geliyor. Ultimate Edition ise Uplay+ Edition içeriğine ek olarak dört haftalık VIP Status sunuyor. Bu sayede ana senaryo modunda daha fazla oyun içi kredi kazanabileceksiniz. Bu kredileri kooperatif olarak oynarken arkadaşınız ile paylaşabileceksiniz.

    Collector's Edition ise Ultimate Edition içeriğine ek olarak oyunun metal kutulu sürümü Ded Coronet Mask figürü, ilk günden Ded Coronet Mask erişimi, çift taraflı propaganda posteri, üç çıkartma seti ve tüm bunları barındıracak özel bir kutu ile gelecek.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Far Cry 5 Toronto Teknoloji Haberler

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

    Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Bakmadan Geçme

    HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title