Haberler

    Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

    Sinema dünyasında bu hafta hangi filmler popüler işte cevabı!1.Liseli Polisler 2 (22 Jump Street)Daha önce ülkemizde Liseli Polisler adıyla Dünya'da ise 21 Jump Street adıyla yayınlanan ve oldukça başarılı bulunan komedi filminin devamı olan Liseli Polisler 2(22 Jump Street) bu hafta vizyona giriyor.

    Sinema dünyasında bu hafta hangi filmler popüler işte cevabı!

    1. Liseli Polisler 2 (22 Jump Street)

    Daha önce ülkemizde Liseli Polisler adıyla Dünya'da ise 21 Jump Street adıyla yayınlanan ve oldukça başarılı bulunan komedi filminin devamı olan Liseli Polisler 2(22 Jump Street) bu hafta vizyona giriyor. Liseyi bitirdikten sonra, polis memuru Schmidt ve Janko büyük farklılıkların içine girmiştir. İkilinin yeni görevi gizli olmakla beraber bir üniversitedir. ve ikili kendilerini üniversite hayatına kaptırır ve görev için çalışmaya başlarlar, bu sırada ortaklık ilişkilerini farklı boyutlarda sürdürüp sürdüremeyeceklerinin cevabını da ararlar.

    2.Lucy

    Lucy belalı bir uyuşturucu çetesinin kuryesi olarak çalışan genç ve güzel bir bayandır. Ancak Lucy sıradan kuryelerden farklıdır. Özel yapım bir uyuşturucu kullandığında adete bir ölüm makinesine dönüşen Lucy akıl okuma ve acı hissetmeme gibi insan üstü süper güçlerle görevine devam eder. Başrolünde Scarlett Johansson'un yanında Morgan Freeman gibi bir efsaneyi de kadrosunda bulunduran Lucy filmi haftanın en çok dikkat çeken filmi.

    3. Kayıp Karıncalar Vadisi (Minuscule – La vallée des fourmis perdues)

    İnsanlar tarafından yapılan bir pikniğin ardından ortada kalan artıklar karıncalar için bir şölen olacak ancak durum düşündüğünüz gibi değil. İki farklı gruptaki karıncaların yiyecekleri evlerine taşımak için kıyasıya rekabet etmesini anlatan bu film animasyon türünde haftanın filmi.

    4.Hafta Sonu (Weekend)

    Russel bir parti sonrası soluğu dışarda alır ve gey bara girmeye karar verir. Barda karşılaştığı Glen ile bakışmaya başlar. Bu bakışma barın kapanması sonrası birbirlerine takibe dönüşür ve gece Russel'in evinde sonlanır. İlk önce ikisi de durumu tek gecelik ilişki olarak düşünür ancak durum böyle değildir. Tamamen farklı iki erkeğin birbirleriyle olan ilişkilerini, çekimserliklerini ve birbirlerini tanıma sürecini gerçekçi bir biçimde çok fazla doğaçlamaya kaçarak anlatan Hafta Sonu filmi, Dünya'da bir ilk olabilir. Hafta Sonu filmi senenin en önemli filmlerinden biri olarak lanse ediliyor.

    5.Ceza

    Komedi, Romantizm türünde bir film olan Ceza aslında hepimizin gençliğinde ya da çocukluğunda oynadığı bir oyunu anlatıyor. "Doğruluk mu, Cesaret mi" oyununu oynayan bir grup arkadaşın hikayesini anlatan filmde Yılmaz Calayır,  Sertaç Akkaya,  Murat Yatman,  Ebru Şancı,  Deniz Gönen Türkcan gibi isimler oynuyor. Konusu itibariyle son derece dikkat çekici olan film haftanın yerli tek filmi.

    The post Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Liseli Polisler 2 Teknoloji Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title