Haberler

Vivo Y22T'nin Özellikleri Belli Oldu

Güncelleme:

Vivo, pazar payını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yakında çıkacak olan Vivo Y22T'nin teknik özellikleri ortaya çıktı. Akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 680 işlemci, 4/6 GB RAM, 5000 mAh batarya ve çift arka kamera gibi özelliklere sahip olacak.

Sektördeki pazar payını artırmak için çalışmalarını sürdüren Vivo, çok yakında ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyada önemli işlere imza atan Y serisine yeni bir üye daha ekleyecek. Bu kapsamda Vivo Y22T ön plana çıkarken, son olarak akıllı telefonun kilit teknik özellikleri belli oldu.

Vivo Y22T neler sunacak?

Yaklaşan Vivo Y22T, D062273 model numarasıyla Bluetooth SIG veri tabanında ortaya çıktı. Liste, akıllı telefonun Bluetooth 5.0 ile geleceğini doğrularken, kısa süre önce ortaya çıkan yeni sızıntılar da cihazın bilinmeyen teknik özelliklerini gözler önüne seriyor.

Akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 680 işlemcisinden güç alacak. 6 nm fabrikasyon süreciyle üretilen yonga seti; 4x 2.4 GHz ARM Cortex-A73 (Kryo 265) ve 4x 1.8 Ghz ARM Cortex-A53 çekirdeklerine ek olarak Adreno 610 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Küçük ama güçlü: Bütçe dostu Vivo Y17s tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Bu cihazın uygun fiyatlı olmasından dolayı 5G bağlantısını desteklemeyeceğini belirtelim. Öte yandan 4/6 GB RAM ve Android 13 tabanlı FunTouch OS 13 ile gelecek. Pil tarafındaysa 18W hızlarında şarj olabilen 5000 mAh'lik bir batarya karşımıza çıkacak. Model, 50 Megapiksel birincil kamera ve 2 Megapiksel yardımcı sensörden oluşan çift arka kamera kurulumuna sahip olacak. Özçekimler ve görüntülü aramalar için ise 8 Megapiksellik bir ön kamera kullanılacak.

Akıllı telefon daha önce V2313 model numarasıyla Geekbench veri tabanında göründü. Cihaz, yapılan tek çekirdekli testlerden 377, çok çekirdekli testlerden ise 1.501 puan almayı başardı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Akıllı Telefon Qualcomm Vivo Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title