Haberler

Vivo Y17s Modeli Geekbench Testinde Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Vivo, uygun fiyatlı Y17s modelini teknik özellikleriyle Geekbench testinde gösterdi. Cihaz, Unisoc Tiger T700 işlemci ve 4 GB RAM ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Akıllı telefon pazarındaki faaliyetlerini sürdüren Vivo her segmentten modeliyle kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Çinli şirket bu kapsamda son dönemde giriş segmente odaklanırken, ilerleyen günlerde teknik özellikleriyle üzmeyecek uygun fiyatlı Vivo Y17s modelini vitrine çıkarmaya hazırlanıyor. Son olarak akıllı telefon performans testlerinde ortaya çıktı.

Vivo Y17s Geekbench'te göründü

Vivo Y17s, V2310 model numarasıyla Geekbench veri tabanındaki yerini aldı. Akıllı telefon yapılan tek çekirdekli testlerden 411, çok çekirdekli testlerden ise 1.105 puan almayı başardı. Böylelikle cihazın kilit teknik özellikleri ortaya çıktı.

Akıllı telefona güç verecek işlemci Unisoc Tiger T700 olacak. 12 nm mimariye sahip yonga seti; 2x 2.0 GHz ARM Cortex-A75 ve 6x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G52 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Vivo V29 serisi, kamera performansıyla aynı segmentteki rakiplerini ezdi geçti!

Geekbench veri tabanına göre cihaz 4 GB RAM ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Ancak burada farklı bellek opsiyonlarının olma ihtimalini de akıllardan çıkarmamak gerekiyor. Bununla birlikte kutudan çıkar çıkmaz Android 13 tabanlı Funtouch OS arayüzünü çalıştıracak.

Ürünün BIS ve Bluetooth SIG listesine göz attığımızda Bluetooth 5.0 ile 4G bağlantıları ile geleceğini söyleyebiliriz. Şu an için lansman tarihiyle ilgili herhangi bir detay yok. Ancak modelin Geekbench testi tanıtımın çok da uzakta olmadığını gözler önüne seriyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Vivo Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title