Haberler

    vivo Y03: Giriş Seviyesi Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon

    Güncelleme:

    vivo, bütçe dostu Y03 modeliyle giriş seviyesi akıllı telefon portföyünü genişletti. Yüksek yenileme hızına sahip ekran, güçlü işlemci ve geniş depolama alanı gibi özellikler sunan vivo Y03, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

    vivo, giriş seviyesine hitap eden, uygun fiyatlı akıllı telefon portföyünü genişletti. Bütçe dostu vivo Y03, geçen yıl piyasaya sürülen Y02'nin halefi olarak sunuldu. Giriş seviyesi fiyatı ve şık tasarımıyla dikkat çeken model neler vadediyor?

    vivo Y03 neler vadediyor?

    Akıllı telefon 90Hz yenileme hızına sahip 6,56 inç HD+ IPS LCD ekranla geliyor. Gücünü MediaTek Helio G85 yonga seti ve 4GB RAM'den alıyor. Ayrıca 128GB'a kadar depolama alanıyla sunulduğunu da belirtmek gerekiyor.

    Kamera tarafında ise çift arka kuruluma yer veriyor. Bu kurulum, 13 Megapiksel ana ve ikincil QVGA lensten oluşuyor. Selfie ve görüntülü görüşme için su damlası çentikli 5 Megapiksel ön kameraya sahip olduğunu belirtelim.

    ŞOK, oyun bilgisayarları satıyor! İşte fiyat listesi

    Android 12 tabanlı FunTouch OS 12 ile kutudan çıkacak vivo Y03; 15W hızlı şarjı destekleyen 5000mAh bataryadan besleniyor. Diğer özellikler arasında çift SIM desteği, 4G LTE, Bluetooth 5.0 ve GPS yer alıyor. Cihaz ayrıca toza ve suya dayanıklılık için IP54 derecesine sahip.

    ÖzelliklerEkranHD+ çözünürlüğe sahip 6,56 inç IPS LCD ekran, 90Hz yenileme hızıÖn Kamera5MP ön kamera,Arka Kamera13MP ana lens ve QVGA lens, LED flaş ile birlikteİşlemciMediaTek Helio G85 sekiz çekirdekli işlemciRAM4 GB LPDDR4X RAM, Genişletilmiş RAM özelliği ileDepolama64 GB veya 128 GB eMMC 5.1 dahili depolama, microSD kart ile 1TB'a kadar genişletilebilirPilUSB-C portu üzerinden 15W şarj destekli 5.000mAh bataryaİşletim SistemiAndroid 14 tabanlı FunTouch OS 14BağlantıÇift SIM, 4G VoLTE, çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPSBoyut ve Ağırlık163,78 x 75,73 x 8,39 mm, 185 gramDeğerlendirmeToz ve suya karşı IP54 derecelendirme

    vivo, Y03'ü 4GB+64GB modeli için 83 dolar ve 4GB+128GB için 97 dolar gibi oldukça rekabetçi bir fiyatla satışa sundu. Ülkemize geldiğinde de vergisiz olarak sunulması mümkün görünüyor.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Akıllı Telefon Vivo Mobil Teknoloji Güncel Haberler

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

    Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

    DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

    Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title