Haberler

vivo V30 Lite ile Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi!

Güncelleme:

vivo, uygun fiyatlı V30 Lite modeli ile Türkiye pazarına giriş yapıyor. Telefon, 80W Hızlı Şarj teknolojisi ve 4 yıl pil garantisi ile dikkat çekiyor.

vivo geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu V30'un ardından uygun fiyatlı bir modelini daha satışa sunmaya sunmaya hazırlanıyor. vivo V30 Lite modeli ile Türkiye pazarına giriş yapacak olan şirket, bu cihazla segmentinde en hızlı şarj özelliğini sunacak. Ayrıca, V30'da olduğu gibi vivo V30 Lite da 4 yıl pil garantisi ile geliyor. İşte vivo V30 Lite özellikleri…

vivo V30 Lite özellikleri ve 4 yıl pil garantisi detayları!

Yenilikçi yaklaşımlarıyla dikkat çeken vivo, V30 5G modelinden sonra V30 Lite modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Bu yeni model, 80W Hızlı Şarj teknolojisi ile geliyor. Bu sayede telefon yalnızca 30 dakika içinde yüzde 80 şarj olabiliyor.

Telefon kullanıcılarının çoğunluğu için pil ömrü ve şarj süresi oldukça önemli. vivo tarafından yapılan araştırmalara göre kullanıcıların yüzde 73'ü pil ömrünün hızlı bir şekilde dolmasını tercih ediyor. Bu nedenle V30 Lite ile bu ihtiyaca cevap veriyor.

4 yıl pil sağlığı garantili vivo V30 inceleme

Akıllı Şarj Motoru 2.0 teknolojisi ile şarj süreci optimize edilirken aşırı ısınma ve aşınma gibi riskler en aza indirgeniyor. Gece Şarj Koruması sayesinde ise pilin aşırı şarj olması engelleniyor ve böylece pil ömrü uzatılıyor.

V30 Lite yalnızca pili ile değil, 120 Hz Ultra Vision AMOLED ekranı ile de segmentinde üst seviye özellikler sunuyor. 1200 nit HBM Parlaklık Modu ile güneş ışığında bile net bir görüntüleme imkanı sağlanıyor. Telefonun yüzde 91,90 ekran-gövde oranı ise neredeyse çerçevesiz bir ekran deneyimi sunuyor.

vivo, V30 Serisi için Türkiye'de bir ilk olan pil sağlığı takip fonksiyonunu da sunuyor. Eğer pil sağlığı yüzde 80'in altına düşerse kullanıcılar dört yıl boyunca geçerli olan ücretsiz değişim garantisiyle destekleniyor. Bu özelliklerle V30 Lite kullanıcılarına hem teknolojik hem de pratik bir mobil deneyim sunmuş oluyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Türkiye Vivo Mobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title