Haberler

    Vestel'den Led Tv'ye 'Süper İnce' Dokunuş

    Vestel'in En Son Model Süper İnce Led Tv'si, Spor Sevenleri Kendine Çekecek Özelliklerle Dolu...

    Vestel, LED TV ürün gamını genişletiyor. Vestel, son olarak şık tasarımı ve inceliğiyle dikkat çeken yeni ürünü Vestel LED TV'yi teknoloji tuttunlarının beğenisine sunuyor.

    Yeni Vestel LED TV, 40'ı aşkın patentli Pixellence görüntü izleme teknolojisiyle standart LED TV'lerden sıyrılıyor ve Flickr, Youtube, Google Maps, E-bülten gibi internet sitelerine de TV üzerinden erişim sağlıyor.

    Dokunmatik tuş takımıyla teknoloji ve işlevselliği bir arada sunan Vestel LED TV, 100 Hz yenileme hızı ile aksiyon filmi, spor karşılaşması gibi hareketli görüntüleri ekrana akıcı bir biçimde yansıtıyor. iki USB girişi bulunan ürün, birçok müzik resim ve video formatını destekliyor. Vestel LED TV'nin etkin medya oynatıcısı Türkçe karakterli altyazıları sorunsuz bir şekilde görüntülüyor. Müzik, video ve resim dosyalarını ayrı ayrı listeleyen medya oynatıcısı, bu sayede istenen dosyaya rahatlıkla erişmeyi sağlıyor. Full HD özelliğine sahip Vestel LED TV, yüksek çözünürlüğü sayesinde görüntülerdeki ayrıntıları net olarak izleyiciye sunuyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title