Haberler

Etkinliğe katılan Elon Musk'ı dakikalarca yuhaladılar: Twitter'ı geri getir

Güncelleme:

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, dünyaca ünlü video oyunu Valorant'ın dünya şampiyonasına katıldı. Musk ve oğlu, ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen etkinlikte, salonda bulunan izleyiciler tarafından "Twitter'ı geri getir" tezahüratlarıyla protesto edildi.

Eski ismi Twitter olan sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen, popüler video oyunu Valorant'ın dünya şampiyonası etkinliğine katıldı. Salonda bulunan izleyiciler, Musk'ı dakikalarca yuhalayarak, "Twitter'ı geri getir" tezahüratları attı.

İZLEYECİLER TARAFINDAN YUHALANDI

Valorant Dünya Şampiyonası Finali'nin yayını sırasında kısaca kamerada gösterilen Musk, yuhalanma ve ıslıklar ile protesto edildi. Etkinliğin sunucuları, Musk'ın yaklaşık dört saniyelik kamera görüntüsüne değinmedi.

Etkinliğe katılan Elon Musk'ı dakikalarca yuhaladılar: Twitter'ı geri getir

OĞLUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan Elon Musk, etkinliğin dışında 'X AE A-XII Musk' adlı oğluyla objektiflere yansıdı.

Valorant dünya şampiyonasına katılan Elon Musk 'Twitter'ı geri getir' tezahüratları ile karşı karşıya kaldı

TWITTER'IN İSMİNİ "X" OLARAK DEĞİŞTİRMİŞTİ

SpaceX ve Tesla gibi markaların sahibi Elon Musk, geçen yıl Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldıktan sonra site ismini X olarak değiştirmişti.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Teknoloji

Sosyal Medya Los Angeles Elon Musk Valorant Twitter Spacex Getir Dünya Teknoloji Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title