Haberler

USB-C için geri sayım: iPhone 15 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı!

Güncelleme:

Apple'ın bu yılın sonlarına doğru tanıtmaya hazırlandığı iPhone 15 serisinin Pro modelinin render görselleri paylaşıldı.

Apple'ın son yıllarda eleştirdiği konuların başında iPhone'larda Lightning bağlantı noktasından bir türlü vazgeçmemesi geliyor. ABD'li üretici geçen yıl tanıtılan iPhone 14 serisinde de bu noktadaki ısrarını sürdürürdü. Ancak bu durum Avrupa Birliği Parlamentosu'nun geçtiğimiz yılın haziran ayında verdiği kararla çok yakında değişecek ve kısa bir süre önce sızdırılan iPhone 15 Pro'nun render görselleri bunu doğruluyor.

iPhone 15 Pro render görselleri sızdırıldı: USB-C'ye merhaba

Apple'ın bu yılın sonlarına doğru kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı iPhone 15 serisinin Pro modelinin render görselleri paylaşıldı. Bu görseller, telefonların kılıf gibi aksesuarlarının çıkışından önce hazırlanabilmesi için üreticilerle paylaşılan CAD dosyaları ve tasarım gibi konularda önemli bilgiler veriyor.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title