Haberler

    Unreal Engine 5.3 Ön İzlemesi Yayınlandı

    Güncelleme:

    Epic Games tarafından geliştirilen Unreal Engine 5.3'ün ön izlemesi yayınlandı. Yeni sürümde birçok özellik ve geliştirme bulunuyor.

    Unreal Engine, Epic Games tarafından ilk olarak FPS oyunları geliştirmek için 1998 yılında ortaya konmuştu. Esas olarak FPS oyunları için geliştirilmek için oluşturulmasına rağmen zamanla en çok aranan oyun motoru haline gelen Unreal Engine, birçok oyun geliştirici tarafından kullanılmaya devam ediyor.

    Unreal Engine 5.3 ön izlemesi yayınlandı

    Ünlü oyun motoru, her geçen gün yenilenerek oyun geliştiricilerin en önemli seçeneklerinden biri olmayı sürdürüyor. İlk kez Mayıs 2020 tarihinde Epic Games tarafından duyurulan ve geçtiğimiz yılın Nisan ayında da tanıtılan Unreal Engine 5, şimdi ise yeni sürümü ve özellikleri ile oyun geliştiricilerin beğenisine sunuluyor.

    Epic Games, Unreal Engine 5.3'ün bir ön izleme sürümünü yayınladı. Yeni sürümün ön izlemesinin yayınlanması ile kullanıcılar artık en son geliştirme sistemlerini ve bazı yeni özellikleri deneyebilecekler. Şirket yaptığı açıklama ile temel özelliklerin iş akışlarını ve yeteneklerinin iyileştirildiğini ifade ediyor.

    Efsane korku oyunu, Unreal Engine 5 ile yeniden yapıldı!

    Nanite ve Path Tracing'i iyileştiren şirket, bu sayede daha iyi performans verileri ve genel olarak daha iyi görsellerin ortaya çıktığı iddiasında. Şirket bunun yanı sıra oyun geliştiricilere birdizi deneysel özellik de sunmaya başladı.

    Yeni tanıtılan deneysel özellikler arasında kullanıcıların doğrudan Unreal içinde duman ve ateş gibi hacimsel şeyler oluşturabilmesini sağlayan güncellenen bir parçacık işleme sistemi yer alıyor. Epic'in notlarında ayrıca, karakter ağırlığı ve dış görünüm çalışması için bir İskelet Düzenleyici özelliği de bulunuyor. Unreal Engine 5.2 ayrıca daha iyi bina ve kumaş grafikleri için de gelişmeler barındırıyor.

    Şu anda Unreal Engine 5 üzerinde çalışan sadece Fortnite, Layers of Fear ve Remnant 2 oyunları yer alıyor. İlerleyen dönemde ise Unreal Engine 5 üzerinde geliştirilen oyun sayısı artacaktır. Peki siz Unreal Engine 5.3 ve yeni özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Unreal Engine Epic Games Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

    Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

    Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

    Bakmadan Geçme

    Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi? Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne?
    Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

    Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title