Haberler

    Ubisoft, The Crew'in desteğini kesiyor

    Güncelleme:

    Ubisoft, The Crew oyununun desteğini kesme kararı aldı. Oyunun sunucuları 31 Mart'ta kapanacak ve çok oyunculu yarışlara giriş yapılamayacak. Bu karar, sunucu altyapısı ve lisans kısıtlamaları nedeniyle alındı.

    Ubisoft, eski oyunlarını gözden geçirmeye devam ediyor. Bir süre önce Assasin's Creed dahil olmak üzere birçok yapımın sunucularını kapatmıştı. Şirketten gelen yeni açıklamada ise yarış oyunu The Crew'in desteğinin kesileceği aktarıldı.

    The Crew sunucuları 31 Mart'ta kapanacak

    Ubisoft, paylaştığı son blog yazısında The Crew'in dijital versiyonlarının satışını durduracak. Ayrıca halihazırda oyuna sahip olanlarda 31 Mart 2024 tarihinden itibaren çok oyunculu yarışlara giremeyecek. Sunucuların kapanmasıyla birlikte oyun için bir devir sonlanmış olacak.

    UBisoft, bu kararın sunucu altyapısı ve lisans kısıtlamaları nedeniyle gerekli olduğunu belirtti. Oyundaki araçların lisanslarını devam ettirmek istemeyen ve sunuculara yatırım yapmaktan kaçınan stüdyo, 10 yıllık oyunu tozlu raflara koymuş olacak.

    13221321132

    The Crew ilk olarak 2014 yılında PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 ve PC için piyasaya sürüldü. ABD'nin küçültülmüş bir versiyonunu temsil eden bir açık dünyaya sahip olmasıyla öne çıkıyordu. Oyuncular sanal ülkeyi arabalarıyla keşfedebiliyor, sokak yarışlarına ve diğer sürüş etkinliklerine katılabiliyordu.

    8 oyuncuya kadar çoklu oyuncuyu desteklemenin yanı sıra, tek kişilik senaryoya da sahipti. Oyuncular, farklı şehirlerdeki suç gruplarına sızmaya çalışan bir yarışçı rolünü üstleniyordu. Crew ayrıca tanıtımından sonra yeni araçlar, etkinlikler ve konumlar ekleyen iki genişleme paketi aldı.

    2018'de Crew 2 isimli yeni yapım sunulurken, eski oyunun tarihe karışacağı belirtildi. Ubisoft, ilk oyunun 31 Mart'tan sonra desteklenmeyeceğini doğruladı. Bu hamleyle şirket, The Crew Motorfest gibi yapımlara odaklanabilecek.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Ubisoft Oyun Teknoloji Güncel Haberler

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title