Haberler

Türkiye Üzerindeki Tek Oyun Müzesi E-Gameshow'daydı

2-5 Haziran tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Congresium merkezinde düzenlenen E-Gameshow etkinliğine bir çok farklı marka katıldı.

2-5 Haziran tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Congresium merkezinde düzenlenen E-Gameshow etkinliğine bir çok farklı marka katıldı.

Merlin'in Kazanı isimli oyuncu portalının sahibi Murat Oktay'da yıllar boyunca biriktirmiş olduğu kendi dijital oyunlar müzesini ziyaretçilere açtı. İstanbul'dan Ankara'ya taşımış olduğu dijital oyun müzesine gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olan Oktay, etkinlik için firmalardan destek alamadıklarını tüm giderleri kendilerinin karşıladığını iletti.

Murat Oktay, Amerika,  Avrupa, Afrika  , Türkiye,  uzak doğu ülkelerinden topladığı parçalar ile 45o den fazla oyun konsolu ve 5 bin retro oyunu ziyaretçileri ile buluşturan ve bu güzel etkinliği ile gelenleri eski dönemlerdeki oyunlara götürerek  Türkiye'nin ilk oyun konsolu müzesinin temelini atmış bulundu.

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Ankara Ticaret Odası Türkiye Merlin Teknoloji Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title