Haberler

    Türk Telekom, Upload Hızını Arttırma Kararı Aldı (16 Nisan 2020)

    Turk Telekom upload hızından şikayetçi olan kullanıcılar için güzel haber! Türk Telekom, upload hızlarını arttırdı. Turk Telekom upload sorunu kısa süreliğine de olsa çözüldü.

    Turk Telekom upload hızından şikayetçi olan kullanıcılar için güzel haber! Türk Telekom, upload hızlarını arttırdı. Turk Telekom upload sorunu kısa süreliğine de olsa çözüldü. Detaylar haberimizde.

    Türk Telekom Upload Hızları 2 Katına Çıkardı!

    Turkcell Superonline'dan sonra Türk Telekom da upload hızını artırdı. 16 Nisan 2020 tarihi itibarıyla Türk Telekom, upload hızlarını arttırdığına ilişkin açıklamayı çeşitli platformlardan yaptı. Türkiye'nin lider internet servis sağlayıcı, yeni tip koronavirüs Kovid-19 salgını nedeniyle evden çalışma ve uzaktan eğitim sürecinin devam ettiği dönemde kullanıcılarına daha iyi deneyim sunmak için tüm abonelerin upload hızını iki katına çıkardı. Fiber ve VDSL abonelerinin veri yükleme (upload) hızlarını hiçbir ek ücret istemeden iki katına çıkarmaya başladı.

    Koronavirüs salgını nedeniyle evden çalışma ve uzaktan eğitim sürecinin devam ettiği bu dönemde, sizlere daha iyi hizmet sunmak için fiber ve VDSL abonelerimizin upload hızını 1 Hazirana kadar geçerli olacak şekilde 2 katına çıkartmaya başladık. https://t.co/PHfQUTbgiL

    — Türk Telekom #EvdenDeGüzel (@TurkTelekom) April 16, 2020

    Türk Telekom Yüksek Upload Hızları İçin Tarih Verdi!

    Ancak yüksek upload hızları 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla son bulacak, kullanıcılar eski upload hızlarına geri dönecek. Türk Telekom yüksek upload hızlarına alışan kullanıcıların nasıl tepki vereceği merak konusu.

    Türk Telekom Fiber İnternette Ne Durumda?

    Türk Telekom, Türkiye'deki fiber altyapının yüzde 80'ini oluşturmuş durumda. Sadece 2019'da 3.2 milyon yeni haneye fibere erişimi sağlanmış. Son 10 yılda 10 katına çıkardığı güçlü fiber altyapısıyla kullanıcılarının internet deneyimine katkı sunan Türk Telekom, Tivibu, Muud, Playstore, Vitamin, Raunt gibi pek çok dijital servis ile kullanıcılarına hizmet veriyor.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Türk Telekom Türkiye Telekom Teknoloji Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title