Haberler

    Tor Tarayıcının Kritik Firefox Güvenlik Açığını Gideren 8.5.2 Sürümü Yayınlandı

    Tor Project, tarayıcısının güvenlik açığını gideren bir güncellemeyi kullanıcılarıyla paylaştı.

    Firefox'a gelen kritik güncellemenin ardından Tor Project, kendi anonimliğini ve gizliliğini bir adım ileri taşıyacak ve Firefox'ta bulunan aynı güvenlik açığını önleyecek bir güncelleme yayınladı.

    Bu haftanın başında Mozilla, Firefox 67.0.3 ve Firefos ESR 60.7.1 sürümlerini, kritik bir güvenlik açığını önlemek için yayınlamıştı. Bu güvenlik açığında kötü niyetli kişiler, güvenlik açığı bulunan tarayıcı sürümüne sahip kişilerin sistemleri üzerinde tam yetkiye sahip olabiliyordu.

    Tor Project ekibinin açıklamalarına göre Tor tarayıcınızı 'daha güvenli' ya da 'en güvenli' seviyelerinde kullanıyorsanız sorun sizi etkilemiyor.

    Bilinmeyen bir sebepten dolayı ekip, Tor tarayıcının yeni sürümünü Android kullanıcıları için yayınlamadı ancak Android kullanıcılarının sorunla karşılaşmaması için tarayıcı güvenlik ayarlarını 'daha güvenli' ya da 'en güvenli'de kullanmaları önerildi. Birkaç gün içerisinde güncellemenin Android kullanıcıları için yayınlanması bekleniyor.

    Tor Project'teki Baş Otomasyon Mühendisi Nicolas Viigier "Android işletim sistemindeki güvenlik seviyesi, URL barının sağında bulunan menüye gidip Güvenlik Ayarlarını seçerek değiştirilebiliyor" açıklamasını yaptı.

    Tor tarayıcısı genellikle gizliliklerinin açığa çıkmasını istemeyen kullanıcılar tarafından kullanıldığı için Tor kullanıcılarına tarayıcılarını güncellemelerini öneriyoruz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Mozilla Firefox Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title