Haberler

    Tivibu'da Üç Önemli Adım!

    TTNet, Tivibu'da yaptığı bu üç önemli adım ile platformu güçlendirecek!

    Tivibu hizmetiyle televizyon seyircisine özgürlük ve kontrol hissini aynı anda yaşatan TTNET, yeni dönemde TV yayıncılığında çok önemli yeniliklere imza atmaya devam edecek. Tivibu'ya özel ilk spor kanalı SPORTİVİ'yi Tivibu Web ve Tivibu Cep'te yayına alan TTNET, öte yandan Tivibu Cep uygulamasını dünyanın en yaygın mobil işletim sistemlerinden biri olan Android işletim sistemi kullanan cep telefonları ve Motorola Xoom tabletlerde yayına alıyor.

    Ipsos KMG araştırma firmasıyla bir anlaşma imzalayan TTNET, Tivibu Ev platformunda da anket uygulamasını hayata geçirecek.

    Sporun Uzman İsimleri SPORTİVİ'de Tivibu platformu kaliteli TV yayınının yanı sıra pek çok özel içerik de sunuyor. Bu içeriklerden biri de Tivibu'ya özel ilk kanal olan SPORTİVİ. Tivibu Cep ve Tivibu Web'ten yayına giren SPORTİVİ, futbol odaklı fakat sporun her dalına yer veren anlayışıyla Türkiye'de spor yayıncılığına yeni bir soluk getiriyor.

    Spor dünyası ve taraftarların buluşma noktası olma hedefiyle yola çıkan, 24 saat yayın yapan ve gün içerisinde saat başlarında spor haberlerine yer veren, gündemi tüm detayları ile anlık olarak takip eden bir spor haber kanalı olan SPORTİVİ, Tivibu Ev'de 77. kanalda SD yayında ve 377. kanalda ise HD yayında izleyicilere ulaşmaya başladı.

    Tivibu'ya özel bir kanal olan SPORTİVİ, bünyesinde sporun uzman isimlerini barındırıyor. Dolu dolu içerikle ve tarafsız bakış açısıyla izleyicilerin karşısına çıkan SPORTİVİ'nin Genel Yayın Yönetmenliğini Gökhan Telkenar yapıyor. Gürcan Bilgiç, Ümit Aktan, Ali Ece, Alper Üstündağ, İlhami Şarkan, Murat Türker, Pascal Nouma, Yeliz Bozkurt, Fuat Çimen, Yusuf Kenan Çalık, Orhun Gencer, Zeynep Özdemir, Zeynep Uğurli, İlker Duralı, Ilgaz Çınar, Orkun Hınçer, Yelena Shabovta, İnesta Korkmaz ve Zadik Gökoğlu gibi isimler, farklı yayınlarla SPORTİVİ'de izleyici karşısına çıkıyor.

    Android Cep'lerde ve Motorola Xoom tabletlerde Tivibu Keyfi

    iPhone ve iPad platformlarında kullanıcıların hizmetine sunulan Tivibu Cep şimdi de Android işletim sistemini kullanan cihazlar ve Motorola Xoom'dan ulaşılabilir hale geliyor.

    Bu gelişmeyle birlikte son dönemde büyük yükseliş gösteren Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler ile Motorola Xoom'dan Tivibu Cep uygulamasını indirmek ve bu cihazlardan TV keyfi yaşamak mümkün olacak. HTC, Samsung, LG, Sony Ericsson gibi markaların kullandığı Android işletim sistemi dünyada ve Türkiye'de en yaygın kullanılan mobil işletim sistemlerinin başında geliyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title