Haberler

    The Last of Us'ta üzen gelişme! Çıkış tarihi ertelendi

    Güncelleme:

    The Last of US Part 1 PC çıkış tarihi ertelendi. 3 Mart'ta çıkması beklenen oyunun, birkaç hafta gecikeceği belirtildi.

    The Last of US Part 1 PC çıkış tarihi ertelendi. Geçtiğimiz Eylül ayında PlayStation 5 kullanıcılarına sunulan aksiyon-hayatta kalma oyunu, Windows için gün sayıyordu. Ancak geliştirici ekip Naughty Dog'dan gelen son açıklamaya göre, The Last of US Part 1'in PC versiyonu birkaç hafta gecikecek.

    THE LAST OF US PART 1 PC İÇİN 28 MART'A ERTELENDİ

    The Last of US'ın geliştiricisi Naughty Dog, oyunun Windows için çıkış tarihinin birkaç hafta ertelendiğini duyurdu. Başlangıçta 3 Mart 2023 olarak belirlenen tarih, son açıklamayla birlikte 28 Mart 2023 olarak güncellendi. Şirketin açıklamasına göre gecikme, kalite kontrol sorunundan kaynaklanıyor ve stüdyo oyunun PC'de mümkün olan en iyi şekilde çıkmasını istiyor.

    Naughty Dog'dan gelen yazılı açıklamada, "The Last of US Part I PC 28 Mart'ta piyasaya sürülecek. Bu ek birkaç hafta, The Last of US'ın sizin ve bizim standartlarımıza uygun yaşamasını sağlamamıza izin verecek" ifadeleri kullanıldı.

    The Last of US Part 1 ilk olarak PS3 için geliştirildi, ardından Eylül 2022'de güncellenmiş şekilde PS5 için yayınlandı. Son güncelleme dahilinde grafik tarafında geliştirmeler, daha iyi yüz animasyonları, daha akıllı yapay zeka ve çok sayıda erişilebilirlik seçeneği sunuldu.

    The Last of US Part I PC sürümü hem Epic Games Store'da hem de Steam'de mevcut olacak. Birkaç haftalık gecikme, oyunun, Naughty Dog'un hem oyuncuların hem de stüdyonun yüksek standartlarına ayak uydurmasını sağlayacak.

    HBO tarafından çekilen The Last of US dizisi sayesinde son zamanlarda oyuna olan ilgi yeniden canlandı. The Last of US Part I ise hem serinin hayranları hem de ilk defa denemeyi düşünenler için mutlaka oynanması gereken oyunların başında geliyor.

    Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    The Last of Us Part 1 The Last of Us The Last of Us Gamegar Teknoloji Haberler

    AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

    AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

    Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

    Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

    Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

    Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur görevinden istifa etti: Tutunacak dalım yok

    Bakmadan Geçme

    Asgari ücrete zam yapılacak mı? Emekli ve memura zam var mı? Çimen Kızılcık Şerbeti dizisinden gitti mi, ayrılıyor mu? Selin Türkmen Kızılcık Şerbeti dizisinden neden ayrılıyor? Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinden gidiyor mu? Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılan oyuncular kim? Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı olayı ne? Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı'ya ne dedi, hakaret mi etti? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri'de olay yerinden görüntüler! ERDEN TİMUR KİMDİR? Erden Timur kaç yaşında, nereli, istifa etti mi? Erden Timur istifa mı, neden Galatasaray'dan istifa etti? Erden Timur ne iş yapıyor? Bahar 15. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! 4 Haziran TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 4 Haziran Salı ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Kolay kilo vermenin sırrı! Karpuz diyeti nedir? Nasıl yapılır? Kayseri'de eğitim uçağın neden düştü, ölü var mı? Kayseri'de uçak kazası olayı nedir, ne oldu? Kayseri'de eğitim uçağı düştü! Kayseri uçak kazasında ölü ve yaralı var mı? Son durum nedir? SON DAKİKA: KAYSERİ'DE EĞİTİM UÇAĞI MI DÜŞTÜ? Eğitim uçağı nerede düştü, kaç ölü var? Yonca Evcimik kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yonca Evcimik kaç yaşında, nereli? Yonca Evcimik biyografisi! Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında ve nereli?
    Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

    Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor geri zekalı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title