Haberler

    Süper Telefon Geliyor!

    Sony Ericsson, bugüne kadarki en akıllı telefonunun müjdesini verdi. Peki bu telefon nasıl olacak?

    Sony'nin tüm hisselerini satın almasının ardından gelecek yılın yarısından itibaren Sony marka telefonları görmeye başlayacağız. Ancak ondan önce Sony Ericsson, en yeni telefonunu da kullanıcılarına sunmaktan geri kalmayacak gibi görünüyor.

    Sony Ericsson'ın "süper telefon" olarak dillendirdiği LT28at, şirketin en üst düzey telefonu olacağı gibi, özellikleriyle de diğer model telefonlarından bir adım önde. LTE ağ teknolojisini destekleyen cihaz, bu sayede 3G'nin ötesinde internete daha hızlı bağlanabilirken, dahili kamerası ise piyasadaki birçok telefonun aksine 13 megapiksel.

    4.55 inç'lik ekranı olan ve 720p çözünürlüğüne ulaşabilen cihazda WiFi, Bluetooth ağ teknolojileri de destekleniyor. LED flaşa sahip olan ve ön yüzünde de dahili kamerası bulunan bu süper telefonun Ocak ayında gerçekleştirilecek CES fuarında ortaya çıkması bekleniyor.

    Bilgi için: Sony Ericsson

    Telefon: (212) 473 77 77

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title