Haberler

    Steve Wozniak: Apple'ın Android Telefon Üretmesi Gerekir!

    Apple'ın kurucularından olan Steve Wozniak, Apple'ın Android işletim sistemine sahip telefon üretmesi gerektiğini belirtti.

    Emre Çetinkaya - - Apple'ın bugünlere gelmesinde Steve Jobs ile birlikte büyük bir rol oynayan Steve Wozniak arada yapmış olduğu açıklamalarla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz aylarda Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin lansmanında gözükerek herkesi şaşırtan Steve Wozniak, bugün ise Apple'ın Geliştiriciler konferansında Wired'a bir röportaj verdi ve Wozniak yapmış olduğu açıklamalarla yine gündem yaratmayı başardı

    Şu an hiçbir şeyin Apple'ı Android pazarının dışında tutamayacağını belirten Steve Wozniak, aynı anda iki pazarda da bulunabilecek güçte olduklarını ve Apple'ın Android işletim sistemli akıllı telefon üretmesi gerektiğini söyledi. Bunların yanında Wozniak, Apple'ın ikinci büyük uygulama pazarı olan Android'den uzak durmasını gerektiren hiçbir şeyin olmadığını da ekledi.

    Aslına bakarsanız bu sözler oldukça mantıklı geliyor. Siz ne diyorsunuz Apple ilerde bir Android'li iPhone üretir mi?

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Steve Wozniak Steve Jobs Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500

    Yorumlar (3)

    eray çetineraycetincom@gmail.com:

    ya zaten ios işletim sistemiyle, biyerden sonra apple'ın ilerleme kaydetmesi çok zor. Muhakkak bi yazılım değişiklikleriyle ilgi çekmesi gerekir - ki android'den bahsediyoruz yani. ios bi çok kullanıcı için karışık geliyor bu yüzden apple'ın android telefon düşüncesinin iyi bir hamle olacağını düşünüyorum.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Atakan KOÇatakankoc2001@gmail.com:

    Apple'ı farklı kılan tarzıdır. Eğer böyle birşey olursa apple milyonlarca müşteri kaybedecektir. Çünkü herkes Apple'ı, Apple olduğu için, Androitten farklı olduğu için seviyor. Üstelik Steve Wozniak, keşke steve jobs gibi biri olsaydı. bence bu adam Apple'ı batırır.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    bekir basbugagencfenerli3304@hotmail.com:

    bence apple bugüne kadar hep Ozgün oldu bundan sonrada özgün olmalı aksi takdirde eger apple android telefon yaparsa satışlar düşer

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title