Haberler

Steam duyurdu: İşte en çok satan oyunlar

Güncelleme:

Steam, haftanın en çok satan oyunlar listesini güncelledi. Steam Deck yine listeye damga vurdu. İşte ayrıntılar!

Steam haftalık en çok satanlar listesi güncellenmeye devam ediyor. Uzun bir süredir Valve'ın el konsolu Steam Deck'in damga vurduğu liste yenilendi. Ancak görünüşe göre söz konusu konsol uzun bir süre daha listeleri alt üst etmeye devam edecek. İşte Steam haftanın en çok satan oyunlar listesi!

STEAM HAFTANIN EN ÇOK SATAN OYUNLAR LİSTESİ BELLİ OLDU

Steam hakkında paylaştığı verilerle ön plana çıkan SteamDB, haftanın en çok satanlar listesini güncelledi. Buna göre uzunca bir süredir zirvede yer aldıktan sonra Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Hogwarts Legacy gibi yapımların çıkış yapmasıyla listede gerileyen ve geçtiğimiz haftalarda liderliği geri alan Valve'ın el konsolu Steam Deck koltuğunu yeniden kaybetti. Konsol, üçüncü sıradan kendine yer buldu. Listenin ilk sırasında CS: GO yer alıyor.

Steam duyurdu: İşte en çok satan oyunlar

Listenin ikinci sırasında Call of Duty: Modern Warfare II | Warzone 2.0 yer alırken, dördüncü sırada PUBG: BATTLEGROUNDS karşımıza çıktı. Listenin beşincisiyse Red Dead Redemption 2 oldu. Destiny 2 ise altıncı sıradan kendine yer buldu.

Steam geçtiğimiz haftanın en çok satanları listesi şöyle

  1. Counter-Strike: Global Offensive
  2. Call of Duty: Modern Warfare II | Warzone 2.
  3. Steam Deck
  4. PUBG
  5. RDR 2
  6. Destiny 2
  7. Apex Legends
  8. Wartales
  9. Cyberpunk 2077
  10. Grand Theft Auto V
Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Steam Deck Steam Gamegar Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title