Haberler

    Starfield'ı sızdıran Darrin Harris tutuklandı

    Güncelleme:

    Starfield oyununun 42 dakikalık oynanış videosunu sızdıran Darrin Harris ABD'de tutuklandı. Harris'in oyunun çalıntı kopyalarını satmaya çalıştığı ve Japon e-ticaret platformunda satışa çıkardığı ortaya çıktı.

    Starfield, yıllar süren geliştirme dönemi ve defalarca ertelenmenin ardından nihayet çıkış yapmak için gün sayıyor. Şu an için kapalı beta sürecinde bulunan Bethesda'nın uzay temalı oyunu geçen günlerde büyük bir sızıntıyla gündeme geldi. Bir oyuncu yaklaşan yapımın 42 dakikalık oynanış videosunu sızdırdı ve bu olay sektörde geniş yankı uyandırdı. YouTube'da paylaşılan ve daha sonra yayından kaldırılan video son yaşanan gelişmeyle sızıntıya yapan kişinin başına bela oldu.

    Starfield'ı sızdıran Darrin Harris tutuklandı

    Kotaku'nun raporuna göre 29 yaşındaki Darrin Harris ABD'de tutuklandı. Yasaklı madde bulundurma ve 2.500 ila 10.000 dolar arasında mal hırsızlığı olmak üzere birçok suçlama yöneltilen Harris'in oynanış görüntülerini sızdırmasının yanı sıra oyunun çalıntı kopyalarını çıkışından önce çalıştığı depoda satmaya çalıştığı ortaya çıktı. Bunun dışında kişinin oyunun Constellation sürümünü Japon e-ticaret platformu Mercari'de satışa çıkardığı tespit edildi.

    Starfield, 6 Eylül tarihinde çıkış yapacak ve çıktığı gün de Xbox Game Pass'e gelecek. Hatta eğer oyunun Premium sürümünü satın alırsanız erken erişim ile birlikte 1 Eylül tarihinden itibaren oyuna erişiminiz olacak.

    Starfield'dan 42 dakikalık oynanış videosu sızdırıldı!

    Söz konusu sızıntı YouTube'dan kaldırıldı. Oyunun sızdırılan 42 dakikalık bu videosu bir ekran kaydı değil, telefon ile dikey olarak kaydedilmiş. Dolayısıyla ne görüntü ne de sesler tam randımanlı şekilde yansıtılmıyor. Ancak yansıtıldığı kadarıyla ilk fark edilen şey kesinlikle oyunun müzikleri.

    Oyunun müziklerini daha önce Prince of Persia ve Fallout 4'te çalışmış olan ve birçok ödüle aday gösterilmiş Inon Zur yaptı. Dediğimiz gibi, Starfield'ın müzikleri kulağa muazzam geliyor. Ardından oyunun ana menüsü konusu var. Sosyal medyada Starfield'ın ana menüsünün sadeliği insanları nedense rahatsız etmişti. Bethesda bunu korumuş gibi görünüyor.

    Starfield Standard Edition – PC: 899 TL

    Starfield Standard Edition – Xbox Series X/S: 1.150 TL

    Starfield Premium Edition – PC: 1.299 TL

    Starfield Premium Edition – Xbox Series X/S: 1.600 TL

    Peki siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Starfield Japon Suç Teknoloji Haberler

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Bakmadan Geçme

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title