Haberler

    Spotify Hifi ile Daha Kaliteli Müzik Hizmeti Geliyor

    Güncelleme:

    Spotify, daha yüksek kalitede müzik hizmeti sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Spotify Hifi adıyla kullanıcılara sunulacak olan yeni paket, plak şirketleriyle yapılan müzakerelerin ardından kullanıma sunulacak. Supremium hizmetiyle birlikte gelen Spotify Hifi, yapay zeka ile çalma listeleri oluşturma, kayıpsız müzik dinleme, sesli kitap dinleme gibi birçok özelliği içeriyor. Aylık ücretin 19,99 dolar olması bekleniyor.

    Spotify Hifi ismiyle kullanıcılar, ilk kez 2021 yılında tanıştı. Ancak hafızalarda isim olarak kaldı. İlk olarak 2021 yılının sonlarında piyasaya çıkması planlanıyordu. Spotify'ın bir üst versiyonu olarak karşımıza çıkacaktı. Ancak aksilikler peşini bırakmadı. Uzun bir süre şirketten ses soluk çıkmadı. Tam kullanıcılar ümidini kesecekken nihayet ipuçları, yavaş yavaş gelmeye başladı.

    Spotify Hifi daha kaliteli müzik hizmeti sunacak!

    Spotify uygulamasında yepyeni bir dönem başlıyor. Şirket, daha yüksek kalitede müzik hizmeti için kolları sıvadı. Tabi daha yüksek kalitenin getirdiği bir de maliyet var. Şirket daha yüksek müzik kalitesi için plak şirketleriyle müzakereler yürütüyor. Zaten planlanan tarihte kullanıma sunulamamasının sebeplerinden biri de buydu. Her şey hazır olduğunda Spotify Platinum planı altında Supremium hizmetiyle karşımıza çıkacak.

    Şirket, birçok yeni özelliği bu yeni paketiyle birlikte sunuyor. Spotify Supremium paketi ile alabileceğiniz hizmetler şunlar:

    Yapay zeka ile çalma listeleri oluşturma

    24 bit kayıpsız müzik dinleme imkanı

    Her ay 30 saat sesli kitap dinleme özelliği

    Bireysel ikili ve aile planları

    Kitaplığınızı ruh halinize, etkinliğe ve türe göre filtreleme yeteneği

    Gelişmiş karıştırma araçları

    Parçalar arasında yumuşak geçiş özelliği

    Bir oynatma listesindeki ruh hallerine ve türlere göre filtreleme özelliği

    Dinleme alışkanlıklarınızı keşfedip benzersiz ses karışımları sunan Soundcheck özelliği

    Spotify ücretsiz sesli kitap denemeleri için düğmeye bastı!

    Bu kadar hizmetin de bir bedeli olacak tabiki. Peki aylık fiyatı ne kadar olacak? Şirket henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak sızan bilgiler arasında aylık ücretin 19,99 dolar olacağı bilgisi de var. Ayrıca şirket, kayıpsız müzik özelliğini, yeni paketiyle birlikte sunacak. Kullanıcılar bu hizmetle daha önce Apple Music ve Amazon Music sayesinde tanışmıştı. Aralarında tek bir fark var. Apple Music ve Amazon Music bu hizmeti standart aboneliğin bir parçası olarak verirken Spotify ekstra ücret almayı planlıyor.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Spotify Teknoloji Haberler

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    Bakmadan Geçme

    Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title