Haberler

    Sony Xperia Tablet'in Özellikleri Sızdırıldı

    Sony'nin bir süre önce piyasaya sürdüğü Tablet S modelinin devamı geliyor.

    Ruşen Göbel - - Android tabletlerin başarısının tartışılır olduğu günlerde, piyasaya çok sayıda markanın tek tük cihazı sürüldü. Bunlardan hiç biri maalesef hakettiği başarıyı elde edemedi.

    Android 4.0'ın yaygınlaşmasıyla beraber firmalar, daha iyi tabletler üretmek için birbirleriyle yarışır durumdalar. Yeni Android sürümü ile, uzun süredir tablet tarafında sesi soluğu çıkmayan firmalar da uyanışa geçti. Sony de bu firmalardan biri.

    Geçtiğimiz günlerdeki akıllı telefon sızıntısının ardından Sony, yeni tablet modelinin de sızmasıyla karşı karşıya. Bir süre önce testleri sızan ve Tegra 3 işlemcisine sahip olacağı anlaşılan yeni tablet, Xperia ön adını alıyor. Böylece Sony, Ericsson'u bünyesine kattıktan sonra tüm cihazlarını Xperia ailesi altında topluyor.

    Eski Tablet S modeli gibi defteri andıran yapıya sahip olsa da Xperia Tablet, artık çopk daha ince. Tablet S'in maksimum kalınlığı 20.55 mm ve en ince noktası 10.1 mm iken, Xperia Tablet'te bu rakamlar 11.85 ile 8.8 olarak geçiyor. Az önce bahsettiğimiz gibi Xperia Tablet, Tegra 3 işlemcisine sahip; hem de 4 çekirdekli.

    Yeni tasarımın sıvı sıçramalarına karşı dayanıklı olduğu da söylenenler arasında. Böylece mutfakta da rahat rahat kullanılacağı söyleniyor. Ayrıca Tablet S'te yer alan kızılötesi verici, Xperia'da da yer alıyor. Bu kızılötesi verici sayesinde, eski tip uzaktan kumandaya sahip olan tüm cihazları yönetebiliyoruz.

    Microsoft'un tabletlerindeki gibi ilginç bir klavyeye sahip olacağı da görünen Xperia Tablet'in fiyatının ise 400 dolardan başlaması bekleniyor.

    Ruşen Göbel - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title