Haberler

Sony Vaio Ailesine Yeni Bir Üye Geliyor

Sony İlgi Çekecen Vaıo Bilgisayar Serisini Önümüzdeki Aylarda Çıkacak Yeni Ürünleriyle Genişletecek. İşte Sony Vaıo Z'le İlgili Detaylar ve Ürünün Satış Fiyatı...

Sony'in  başarılı notebook ailesi VAıO Z serisiyle birlikte genişlemeye devam ediyor.  Firma, bu yeni ürün gamıyla birlikte hem yüksek performans hem de ilgi çekici bir tasarım vaad ediyor. 6 GB bellek kapasitesine sahip olacak olan ürün,  Quad SSD (4'lü Raid O) yapılanması sayesinde dosyalarınızad aha hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlıayacak.

Üründe bulunan harddisk rakiplerine göre daha ufak ve hızlı çalışıyor. Vaio Z'in harddiskiHDD 5400 rpm'lerle kıyaslandığında dosya aktarımını 6.2 kat daha hızlı gerçekleştiriyor ve bu sayede büyük zaman tasarrufu sağlıyor.


Karbon-fiber ve alüminyum malzeme ile son derece hafif (sadece 1.43 kg ağırlığında) ama bir o kadar da sağlam bir kasaya sahip olan Z Serisi işlemci olarak da ıntel Core i7 620M  kullanıyor.








VAıO Z'nin grafikleri için ise  NVıDıA GeForce GT 330M grafik kartı kullanılmış. Dinamik Hibrid Grafik Sistem ise kullanıcının iş akışına uygun olarak performansı zekice optimize ediyor. Grafik modu manüel olarak seçilebildiği gibi auto  modu, kullanıcının durumuna bağlı olarak, stamina ve speed  modları arasında otomatik olarak geçiş yapabiliyor.




Sony VAıO VPC-Z11Z9E modelinde ise Full HD (1920x1080) VAıO display premium ekranı kullanılmış. Üründe 13.1 inç'lik (33.3cm) LED arka aydınlatmalı ekran bulunuyor. Windows 7 Professional işletim sistemiyle birlikte gelen  kullanılan Sony VAıO Z Serisi, entegre 3G modeme de sahip.

Ayrıca seride, DVD yazıcı, 802.11N WiFi, Bluetooth 2.1, motion eye webcam, arkadan aydınlatmalı keyboard, parmak izi okuyucu, HDMı çıkışı standart olarak yer alıyor. Nisan 2010'da piyasaya sürülecek olan ürün 6,390 TL olarak ücretlendirilecek.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title