Haberler

Sony Ericsson Xperia Google Sync Hizmetinde

Güncelleme:

Sony Ericsson Xperia telefonlar 29 Aralık 2011'den İtibaren Tümüyle Google Sync Hizmetlerine Geçti

Sony Ericsson, Xperia kullanıcılarına en iyi Android deneyimi için telefonlarının Google hesabı entegrasyonunu kolaylaştıran Google Eşitleme Hizmetlerini öneriyor.

Sony Ericsson, akıllı telefon pazarı global ölçekte gelişirken en eğlenceli, hızlı ve kullanışlı Android tabanlı telefonları sunmak için sürekli çalışıyor. Bu amaçla, sektörün 1 numaralı tercihi Android işletim sistemini kullanan Xperia serisinde en pratik çözümleri sağlamak üzere, Sony Ericsson Sync Hizmetini (Sony Ericsson Eşitleme Hizmeti) 29 Aralık 2011 itibariyle sonlandırdı.

Daha gelişmiş yeni kuşak Android telefonların pazara sunulduğu günümüzde, Xperia kullanıcıları telefonlarını eşitlemek için Google Eşitleme Hizmetlerini kullanabilecekler. Gmail, Google Sesli Arama, Google Earth ve YouTube gibi Google Mobil Hizmetlerini zaten eşitlemekte kullanılan Google Eşitleme Hizmetleri ile artık Sony Ericsson Xperia telefonların diğer özellikleri de senkronize edebilecek.

Google Eşitleme Hizmetleri, yeni Sony Ericsson Xperia telefonlar ve Android'in en yeni sürümlerinde kullanıcılara daha entegre bir eşitleme deneyimi sunuyor. Xperia Facebook Inside entegrasyonunu geliştiren Google Eşitleme Hizmetleri, örneğin, kullanıcıların Xperia telefonların varsayılan müzik çalarındaki şarkıları ek bir Sony Ericsson Eşitleme aşaması veya uygulama iznine gerek kalmadan Facebook duvarında tek tuşla beğenmesine imkan verecek.

Sony Ericsson, kullanıcılarına yazılım uygulamaları ve arayüz açısından en eğlenceli ve kullanışlı Xperia Android deneyimini sunmaya devam edeceğini açıkladı. Sony Ericsson Eşitleme Hizmeti'nin durdurulmasıyla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için Sony Ericsson Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title