Haberler

    Sony'den Yeni Multimedya Canavarı

    Yeni Sony Vaio F Serisinin Multimedya Özellikleri ve "Büyük"ekranı Dikkat Çekiyor...

    Bütün multimedya dosyalarını ve eğlence içeriklerini kolaylıkla idare etmek için bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyanlar artık hiçbir şeyden taviz vermek zorunda kalmayacak. Yeni Sony VAıO F Serisi kullanıcısına Full HD videolar ve RAW görüntü dosyaları üzerinde çalışmak, Blu-ray Disc™ sürücüsü ile film seyretmek ve diğer işler için gerekli her şeyi sağlıyor.

    VAıO F 16.4" (41.6cm) Full HD VAıO Display Premium ekranıyla film, oyun ve kişisel medya koleksiyonlarını hayata taşıyor. Parlamayı engelleyici ekran %100 Adobe RGB uyumu ile bir dizüstü bilgisayarın görüntüleyebileceği en gerçekçi ve canlı renkleri sunuyor.

    Son ıntel® Core™ i7 işlemci serisi (dört çekirdekli) sayesinde baş döndürücü bir multimedya performansı garanti eden VAıO F Serisi ayrıca, Blu-ray Disc yazıcı ve zorlu video uygulamaların üstesinden kolaylıkla gelmek için 8 GB'lık DDR3 ana bellek taşıyor. CUDA™ paralel mimarisi ile 1 GB'lık GDDR3 VRAM belleğe sahip olan seri NVıDıA® GeForce® GT330M grafik kartı sayesinde gelişmiş 3D grafiklerin yanındaFull HD videoları çok akıcı şekilde ve kristal netliğinde oynatma olanağı sağlıyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title