Haberler

    Snapchat Hesapları Kapatılacak! İngiltere'de Özel Soruşturma Başlatıldı

    Güncelleme:

    İngiltere'de başlatılan soruşturma ile birlikte, sosyal medya kullanımı için gereken yaş kriterini sağlamayan Snapchat kullanıcılarının hesaplarının kapatılması hedefleniyor. Snapchat'in yıllık gelirinin yüzde dördü kadar cezai işlem uygulanabileceği belirtiliyor.

    Snapchat hakkında özel bir soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma platformu kurallara aykırı bir şekilde kullanmakta olan kullanıcıların önüne geçilmesini hedefliyor. İşte detaylar.

    Kriterleri sağlamayan Snapchat kullanıcılarının hesapları kapatılacak!

    İngiltere'de başlatılan soruşturma ile birlikte, sosyal medya kullanımı için gereken yaş kriterini sağlamayan kullanıcıların hesaplarının kapatılması hedefleniyor. Konuyla ilgili olarak TikTok'un aldığı cezaların ardından gözler, Snapchat'in üzerine çevrildi.

    Bilindiği üzere birçok ülke, genç sosyal medya kullanıcılarının en az 13 yaşında olmasını istiyor. Bu sınırlandırmanın Snapchat tarafında dikkate alınmadığını fark eden İngiltere hükumeti, konuyla ilgili olarak inceleme başlattı.

    Başlatılan soruşturma kapsamında, platform kullanıcıları mercek altına alındı. Snapchat'in yıllık gelirinin yüzde dördü kadar cezai işlemin uygulanabileceği süreç içerisinde genç kullanıcıların sosyal medyayı bilinçsiz kullanarak güvenliklerini tehdit edebilecekleri unsurların ortadan kaldırılması hedefleniyor.

    Uzaydaki devasa 'soru işareti' sosyal medyada gündem oldu!

    Benzer şikayetler, daha önce birçok sosyal medya platformu için gündeme taşınmıştı. Son olarak TikTok, büyük bir soruşturmayla karşı karşıya kalmış ve yüklü bir para cezasına çarptırılmıştı. Şu an aynı kaderi paylaşmakta olan Snapchat'i nelerin beklediği ise henüz netleşmemekle beraber para cezası uygulanabileceği, güçlü ihtimaller arasında.

    Peki, sizler bu konuyla ilgili olarak neler düşünüyorsunuz? Sizce sosyal medya şirketleri, güvenli bir ortam sağlamak adına uygulanan yaptırımların ardından denetimi arttırıyor mu? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Sosyal Medya Snapchat Teknoloji Haberler

    'AK Parti'ye oy vermem' diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

    "AK Parti'ye oy vermem" diyen taksici, araçtaki kişinin kim olduğunu öğrenince donup kaldı

    Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

    Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

    Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

    Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

    Bakmadan Geçme

    Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 16. Bölüm tek parça HD izle 7 Haziran Cuma! 7-8 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızılcık Şerbeti 66. bölüm (SEZON FİNALİ) canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? 7-8 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 15. bölüm TRT 1 HD izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 7-8 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! İçmeler Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 7 Haziran günün maçları nereden izlenir? 8 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i kim kazandı? Yemekteyiz programında 75.000 TL'lik ödülü kim aldı?
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, okullarda uygulanacak yeni modeli böyle tanıttı: Amaç, özgür birey yetiştirmek

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, okullarda uygulanacak yeni modeli böyle tanıttı: Amaç, özgür birey yetiştirmek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title