Haberler

    Siri, Google'a karşı

    Dev test, Siri ile Google'ın arama yeteneklerini karşılaştırdı. Peki kazanan kim oldu dersiniz?

    Siri ile Google, 1.600 soruluk dev bir sınav ile karşılaştırıldı ve kazanan Google oldu. Google, soruların yüzde 86'sına doğru cevap verdi. Siri ise yüzde 68'de kaldı.

    Siri'nin çok iyi olmadığı hepimizce malum. Ancak bu test, sesli asistanın ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor. Eskiden Siri'nin muhteşem bir ürün olduğunu düşünen Steve Wozniak bile yazılımın mesajlarının artık pazarlama ağırlıklı olduğundan dem vuruyor.

    Sorulan bazı sorular ve gelen mesajlar şöyle:

    "Cinderella filmi ne zaman çıktı?" Cevap olarak Yelp sayfalarından bir sinema salonu araması geliyor.

    "Lazanyada hangi baharatlar var?" Yelp'de menüsünde lazanya olan restoranların araması geliyor.

    „Superior Gölü'ne (Lake Superior) gitmek istiyorum" "Lake Superior X-Ray" röntgen cihazları şirketine yön tarifi geliyor.

    Wozniak, Siri'nin Apple satın aldıktan sonra kötülediğini savunuyor. Her ne kadar Steve Jobs Siri satın alındığı sırada hala görev başında idiyse de, biyografisine göre o dönemde işe gelemeyecek kadar zayıf düşmüştü. Siri'nin şu andaki halini katıldığı son yönetim kurulu toplantısında inceleme şansı bulan Jobs'ın kafası o gün doğal olarak yazılımla ilgilenemeyecek kadar meşguldü.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Steve Wozniak Steve Jobs Google Yelp Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title