Haberler

Samsung Galaxy F55 Özellikleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Samsung, akıllı telefon kataloğunu genişletmek için Galaxy F55 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Cihazın özellikleri arasında 6.7 inç Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemci, 8 GB RAM ve 50 Megapiksel ön kamera bulunuyor.

Akıllı telefon kataloğunu genişleten Samsung, yakında Galaxy F55 adlı modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Geçen ay marka, bu cihaz üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Bugün ise kritik bir gelişme yaşandı. Öyle ki Samsung Galaxy F55 özellikleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy F55 özellikleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy F55 ile ilgili son gelen bilgilere göre cihaz, 6.7 inç boyutunda Super AMOLED ekranla gelecek. Bu ekran, Full HD+ çözünürlüğe sahip olacak. Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisinden güç alacak akıllı telefon, 8 GB RAM'e yer verecek.

50 Megapiksel ön kameraya yer verecek akıllı telefonun arka kasasında ise üçlü kurulum bulunacak. Bu kurulumsa 50 Megapiksel ana + 8 Megapiksel ultra geniş açı + 2 Megapiksel makro kameralardan oluşacak.

Devasa batarya ve uygun fiyatlı vivo Y200i tanıtıldı

Android 14 tabanlı One UI 6.1 üzerinde çalışacak Samsung Galaxy F55, 45W hızlı şarjdan beslenen 5000mAh'lik bataryadan güç çekecek. Son olarak cihazın 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 bağlantıyı destekleyeceği de iddialar arasında.

Beklenen Samsung Galaxy F55 özellikleri şu şekilde sıralandı;

ÖzellikDeğerEkran6.7 inç – Super AMOLED

Full HD+ çözünürlükİşlemciQualcomm Snapdragon 7 Gen 1RAM8 GBArka Kamera50 Megapiksel ana kamera

8 Megapiksel ultra geniş açı kamera

2 Megapiksel makro kameraÖn Kamera50 MegapikselBağlantı5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2İşletim SistemiAndroid 14 tabanlı One UI 6.1Batarya5000mAh, 45W hızlı şarjDiğer ÖzelliklerEkran altı parmak izi tarayıcı

Samsung Galaxy F55 modelinin ne zaman tanıtılacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Bu noktada tahminler, önümüzdeki haftaları gösteriyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Akıllı Telefon Samsung Galaxy Qualcomm Samsung Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title