Haberler

Redmi Note 11 Pro 4G, Android 13 tabanlı HyperOS güncellemesi aldı

Güncelleme:

Xiaomi, Redmi Note 11 Pro 4G için Android 13 tabanlı HyperOS güncellemesini yayınladı. Güncelleme, yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget'lar gibi özellikler sunuyor. Ayrıca performans tarafında da önemli bir artış sağlanmıştır.

Xiaomi, geçtiğimiz yıl kullanıma sunduğu HyperOS arayüz yazılımının dağıtımına hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye dek birçok cihazını bu yeni yazılım ile buluşturan firma, yavaşça eski modelleri de yükseltiyor. Son olarak Redmi Note 11 Pro 4G de Android 13 tabanlı HyperOS güncellemesi aldı.

Redmi Note 11 Pro 4G için Android 13 tabanlı HyperOS güncellemesi yayında

Yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget'lar getiren HyperOS, kilit ekranı için daha fazla özelleştirme seçeneği sunuyor. Kontrol merkezinin ise MIUI 14'e benzese de daha modern bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra performans tarafında da önemli bir artış olduğunu unutmamakta fayda var. Tabii bu gibi yenilikler olduğu için kullanıcılar, HyperOS'u merakla bekliyor.

Redmi Note 11 Pro 4G için yayınlanan Android 13 tabanlı HyperOS güncellemesinin OS1.0.3.0.TGDINXM sürüm adına sahip olduğu bildiriliyor. Dosya boyutunun ise 3.8 GB olduğu belirtiliyor. Güncellemeyi indirebilmek için Ayarlar uygulaması üzerinden yazılım bölümüme giriş yapabilirsiniz.

Xiaomi'den dört yaşındaki üç telefona HyperOS sürprizi!

Nisan, mayıs ve haziran aylarında HyperOS güncellemesi alacak modeller şu şekilde sıralandı;

Xiaomi 11 Ultra

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi mi 11X

Xiaomi 11I HyperCharge

Xiaomi 11 Lite

Xiaomi 11i

Xiaomi mi 10

Xiaomi Pad 5

Redmi K50i

Redmi 13C

Redmi 12

Redmi 11 Prime 5G

Redmi Note 11

Redmi Note 11s

Redmi Note 11 Pro

Redmi Note 11 Pro 5G

Şimdiye kadar HyperOS güncellemesi alan modeller ise şu şekilde sıralandı;

Xiaomi 13 Pro

Xiaomi Pad 6

Redmi 12 5G

Redmi 12C

Redmi 11 Prime

Redmi Pad

Xiaomi 12 Pro

Redmi Note 12 5G

Redmi Note 12 Pro 5G

Redmi Note 12 Pro+ 5G

Redmi Note 13 5G

Redmi Note 13 Pro 5G

Redmi Note 13 Pro+ 5G

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Xiaomi Mobil Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni!
500

Yorumlar (2)

Alik QLik:

Neden redmi note 9 pro gelmiyor sadece

0
0
yanıtYanıtla
Elmar Ağcayev:

selam ben zaten Redmi Note 12 Pro 5G kulaniyorum hyper os guncelemesi aldim ve arkadasim da xiaomi mi 11 lite kulaniyor o da 2 gun once hyper os guncelemesi aldi yani kulaniyoruz hyper osu ne alaka siz bunun farkind adeğilsiniz litede bu modeleri yine de kulaniyorsunuz merak etim??????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title