Haberler

Qualcomm, Snapdragon Sound S7 ve S7 Platformlarını Duyurdu

Güncelleme:

Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3'ün yanı sıra yeni Snapdragon Sound S7 ve S7 platformlarını duyurdu. Bu platformlarla birlikte kablosuz ses teknolojisi alanında sınırlar zorlanacak.

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Qualcomm, düzenlediği etkinlik sırasında birçok yeniliğe adım attı. Şirket, Snapdragon 8 Gen 3'ün yanı sıra yeni Snapdragon Sound S7 ve S7 platformlarını duyurdu. Bu platformlarla birlikte kablosuz ses teknolojisi alanında sınırlar zorlanacak.

Qualcomm Sound S7 ve S7 Pro, Bluetooth ve WiFi'yi bir araya getiriyor!

Teknoloji dünyasının öncü isimleri arasında yer alan Qualcomm, Hawaii'de gerçekleşen etkinlik sırasında birçok yeniliğe imza attı. Şirket etkinlik sırasında Snapdragon 8 Gen 3 ve dizüstü bilgisayarlar için Snapdragon X Elite çipini duyurdu.

Bunların yanı sıra Qualcomm, S7 ve S7 Pro Gen 1 Sound platformlarını da tanıttı. Bu platformlar, kulaklıklar ve hoparlör için şimdiye kadarki en gelişmiş ses platformları arasında yer almaya aday olacak gibi duruyor.

Tarihi olay: Qualcomm etkinliğinde Snapdragon 8 Gen 3'lü Xiaomi 14 gösterildi!

Şirketin sunduğu bu platformlar, kulaklıkların ve kulak içi kulaklıkların performansını, bağlantı kalitesini ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla tasarlandı. Bunun yanı sıra Snapdragon Sound S7 ve S7 Pro, Bluetooth ve WiFi'yi bir araya getirdi.

Bu ikili bağlantı sayesinde Qualcomm, kullanıcıların telefonlarından yaklaşık 6 metre uzaklaştıklarında bile bağlantıyı sürdürebileceklerini belirtti. Ayrıca yeni platformlar daha akıllı Aktif Gürültü Önleme (ANC) sunuyor. S7 ve S7 Pro, önemli dış sesleri algıladığı zaman bu sesleri direkt içeriye bırakıyor.

Ek olarak bu platformlar, Qualcomm'un Genişletilmiş Kişisel Alan Ağı (XPAN) teknolojisinin avantajlarını da kullanıyor. Böylece WiFi üzerinden 192kHz kayıpsız ses sunar. Bu da kulak içi kulaklıklar ve içlerinde yer alan küçük piller için pil ömrünü iyileştiren bir çözüm.

Peki, siz Qualcomm Sound S7 ve S7 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Qualcomm Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title