Haberler

Philips TAA7607BK/00 Açık Tasarımlı Sporcu Kulaklığı İncelemesi

Güncelleme:

Philips'in 7000 serisi open ear yani açık tasarımlı sporcu kulaklığı inceleme konuğumuz. Bakalım kulağımızı kapatmayan, kulağımızda olmayan açık tasarım kulaklık Philips TAA7607BK/00 bizlere neler sunuyor? Kemik iletim teknolojisi, sesi kafatasımızdaki kemikler aracılığıyla iletir. Bu da kulağınıza kulak içi veya kulaklarınızı kapatan kulaklıklar takmanıza gerek olmadığı anlamına gelir. Sporcu kulaklığı olan Philips TAA7607BK/00, farklı ve zorlu hava koşullarında da sizi yarı yolda bırakmamak için tasarlanmış. LED güvenlik ışıklarıyla gece kullanıma uygun. Philips TAA7607BK/00 özellikleri: Empedans: 4 Ohm, Hoparlör çapı: 17 mm, Hassasiyet: 92 dB (1K Hz), Frekans aralığı: 130 – 16 000 Hz, Maksimum güç girişi: 500 mW, Arama mikrofonu: 2 mikrofon, Bluetooth sürümü: 5,2, Maksimum kapsama alanı: Max 10 m, Müzik çalma süresi: 9 saat, Pil kapasitesi (Kulaklık): 160 mAh, Pil ömrü bekleme süresi: 80 saat, Şarj süresi: 2 saat, Hızlı şarj süresi: 1 saatlik kullanım için 15 dakika

Philips'in 7000 serisi open ear yani açık tasarımlı sporcu kulaklığı inceleme konuğumuz. Bakalım kulağımızı kapatmayan, kulağımızda olmayan açık tasarım kulaklık Philips TAA7607BK/00 bizlere neler sunuyor?

Philips TAA7607BK/00 inceleme videomuzla sizleri baş başa bırakalım. Ayrıca incelemenin yazılı metnini okumak için videonun altından yazımıza devam edebilirsiniz. İyi seyirler…

Philips TAA7607BK/00 inceleme

Philips TAA7607BK/OO satın almak için buraya tıklayın

Kemik iletim teknolojisi, sesi kafatasımızdaki kemikler aracılığıyla iletir. Bu da kulağınıza kulak içi veya kulaklarınızı kapatan kulaklıklar takmanıza gerek olmadığı anlamına gelir.

Bunun yerine ses, doğrudan elmacık kemiklerinizden iç kulağa taşınır ve müzik beyniniz tarafından algılanır. Özellikle spor yaparken, kulağınızı kapatmayan kulaklık sayesinde ortamdaki sesleri algılayabilirsiniz.

Sporcu kulaklığı olan Philips TAA7607BK/00, farklı ve zorlu hava koşullarında da sizi yarı yolda bırakmamak için tasarlanmış. IP66 sertifikası sayesinde hem sağanak yağmurda suya karşı dayanıklı hem de toza ve kir gibi çevresel şartlara dayanıklı. Ayrıca sporcuların yoğun terlemesine karşı da dayanıklı bir kulaklık.

LED güvenlik ışıkları

Gece yürüyüş ya da koşu yapıyor olabilirsiniz. Karanlık bir havada bisikletle geziyor olabilirsiniz. Boyun bandının arka kısmında LED ışık şeridi bulunan kulaklığın, uygulamasından yanan ışığı ayarlayabiliyorsunuz. Böylece fark edilme sorunu da ortadan kalkıyor.

Philips TAA7607BK/00 özellikleri

Empedans: 4 Ohm

Hoparlör çapı: 17 mm

Hassasiyet: 92 dB (1K Hz)

Frekans aralığı: 130 – 16 000 Hz

Maksimum güç girişi: 500 mW

Arama mikrofonu: 2 mikrofon

Bluetooth sürümü: 5,2

Maksimum kapsama alanı: Max 10 m

Müzik çalma süresi: 9 saat

Pil kapasitesi (Kulaklık): 160 mAh

Pil ömrü bekleme süresi: 80 saat

Şarj süresi: 2 saat

Hızlı şarj süresi: 1 saatlik kullanım için 15 dakika

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

İnceleme Maksimum Philips Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title