Haberler

    Panasonic'ten Full Hd 3d Teknolojisi Ürünler

    İnanılmaz Çözünürlükteki Devasa Ekran, Görenleri Şaşkına Çevirdi! İşte Panasonic Convention 2010...

    Panasonic, Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşen Panasonic Convention 2010'da, VıERA plazma ve LCD televizyonlar, LUMıX fotoğraf makineleri, dijital kameralar, SD kartlar, ev ses&görüntü sistemleri, blu-ray oynatıcılar ve DVD kaydedicileri tanıttı. Etkinliğe, Panasonic'in uçtan uca 3D çözümlerini oluşturan Full HD 3D teknolojisi ürünler ve 3D teknolojisi damgasını vurdu.

    Panasonic Convention girişinde sergilenen dünyanın en büyük, 152 inçlik, Full HD 3D plazma ekranı, Panasonic'in 3D dünyasındaki liderliğini gözler önüne seriyordu. inanılmaz çözünürlükteki devasa ekran görenleri şaşkına çevirdi.

    Yeni Full HD 3D özelliğine sahip VıERA Plazma HDV'ler ve dört dörtlük DMP-BDT300 Blu-ray 3D™ Disk oynatıcı, sinemalarda yaşanan 3D deneyimini evlere taşıyarak, görsel eğlencede çığır açıyor.

    Full HD 3 Boyutlu Plazma modelleri, kullanıcıların çeşitli internet içeriğine ulaşmasını hatta televizyonda Skype® bağlantısı kurabilmesini sağlayan VıERA CAST; Panasonic sahiplerinin VıERA Link uyumlu ses ve görüntü ürünlerini tek bir uzaktan kumandayla kontrol etmelerine olanak veren VıERA Link ve kullanıcıların kendi çektikleri görüntü ve HD filmleri kolayca izlemelerini ve bir SD kart üzerine kaydedilmiş müziği VıERA TV'leri üzerinde dinlemelerini sağlayan VıERA ımage Viewer gibi zengin özelliklere sahip.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title