Haberler

    OpenAI, ChatGPT için sesli iletişim özelliğini ücretsiz kullanıcılara sunuyor

    Güncelleme:

    OpenAI, CEO Sam Altman'ın ayrılmasının ardından yapay zeka sohbet robotu ChatGPT için çalışmalarına devam ediyor. ChatGPT, kullanıcıların sesli iletişim kurmalarını sağlayacak yeni bir özellik sunuyor. Bu özellik artık ücretsiz kullanıcılara da sunulacak.

    OpenAI, son zamanlarda CEO Sam Altman'ın şirketten ayrılmasıyla gündemde yer alıyor. Şirkette bu olayla dönerken OpenAI, yapay zeka sohbet robotu ChatGPT için de çalışmalar yapmaya devam ediyor. Yapay zeka botu ChatGPT, kullanıcıların sesli iletişim kurmalarını sağlayacak yeni özellik getiriyor.

    ChatGPT sesli iletişim özelliği ücretsiz kullanıcılara da sunulacak!

    Son zamanların gündemden düşmeyen isimlerinden olan OpenAI, geçtiğimiz aylardan bazı açıklamalar yaptı. Bu açıklamalarda ise yapay zeka sohbet robotu olan ChatGPT'nin artık görebileceği, duyabileceği ve konuşabileceği ifadeleri yer alıyordu.

    ChatGPT with voice is now available to all free users. Download the app on your phone and tap the headphones icon to start a conversation.

    Sound on ?? pic.twitter.com/c5sCFDAWU6

    — OpenAI (@OpenAI) November 21, 2023

    Öte yandan ChatGPT, birkaç ay önce sesli iletişim özelliğine sahip oldu. Bununla birlikte ChatGPT Plus paketi alan kullanıcılar, bu özellik sayesinde sohbet botuna konuşarak soru sorma imkanına sahipti. Aynı şekilde sesli olarak da yanıt alabiliyorlardı. Ancak bugünden itibaren bu durum değişiyor.

    OpenAI'dan beklenen nihai açıklama! Kovulan CEO geri dönüyor mu?

    ChatGPT'nin X hesabından bir paylaşım oldu. Bu paylaşımda ise söz konusu özelliğin nasıl çalışacağına dair bir video yer aldı. Bu videoda ise ChatGPT'ye şu soru yöneltiliyor: "Takımımız için oldukça uzun bir geceydi ve hepimiz çok açız. 778 kişi için 40 cm'lik kaç tane pizza söylemeliyiz?"

    Bununla birlikte ChatGPT'nin sahip olduğu bu özelliğin ücretsiz kullanıcılar için de kullanıma sunulduğu ortaya çıktı. Ayrıca daha öncesinde OpenAI ortaklarından olan Greg Brockman, sesli iletişim özelliğindeki deneyimi tamamen değiştireceğini belirtti.

    Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Sam Altman ChatGPT CEO Teknoloji Haberler

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    Bakmadan Geçme

    Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title