Haberler

O oyun ödüllere doymuyor: GDC 2023'te Yılın Oyunu ödülünün sahibi belli oldu!

Güncelleme:

GDC 2023 ödülleri sahiplerini buldu. Öyle ki The Game Awards'da yılın oyunu ödülünü kazanan Elden Ring, bu töreni de boş geçmedi.

Oyun Geliştiricileri Konferansı (GDC) 2023 geçtiğimiz hafta başladı. Pek çok şirket yeni oyun ve teknolojilerini sunarken, yılın oyunu gibi pek çok kategori bulunan Oyun Geliştiricilerinin Seçimi Ödülleri de verildi. Bu ödüllerde Elden Ring Yılın Oyunu ödülünü alırken, en yakın rakibi God of War Ragnarök ise üç ödülle günü kapattı.

GDC 2023 ÖDÜLLERİ'NDE YILIN OYUNU ELDEN RING OLDU

Geçtiğimiz aralık ayında kıyasıya rekabet ile geçen The Game Awards'da Yılın Oyunu ödülü Elden Ring'e gitmişti. Benzer bir durum GDC 2023 Ödülleri'nde de yaşandı. Kıyasıya rekabet eden iki yapım, Oyun Geliştiricilerinin Seçimi Ödülleri'ne damga vurdu. Günün kazananı ise Elden Ring oldu. Yılın Oyunu ödülünü sırtlamasına karşın yapım, En İyi Görüntü ve En İyi Tasarım ödüllerini de kazandı.

Elden Ring, From Software tarafından yapılan aksiyon rol yapma oyunudur. Hidetaka Miyazaki önderliğinde geliştirilen oyunun yazar kadrosunun başında ise Game of Thrones'dan tanıdığımız George R.R. Martin bulunuyor. Oyun genel olarak oynanışı ve zaman zaman zorluğuyla oyuncuların dikkatini çekti ve Yılın Oyunu ödülünün sahibi oldu.

Unity, 16 yeni oyun ile GDC 2023'te!

Oyun Geliştiricilerinin Seçimi Ödülleri'nin tüm listesi ise şu şekilde:

Yılın Oyunu: Elden Ring

En İyi İlk Oyun: Stray

En İyi Görüntü: Elden Ring

En İyi Ses: God of War: Ragnarök

En İyi Hikaye Anlatımı: Pentiment

En İyi Tasarım: Elden Ring

En İyi Teknoloji: God of War: Ragnarök

Sosyal Etki Ödülü: Citizen Sleeper

Yenilik Ödülü: Immortality

Seyirci Ödülü: God of War: Ragnarök

Öncü Ödülü: Mabel Addis

Ömür Boyu Başarım Ödülü: John Romero

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Elden Ring Gamegar Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title