Haberler

    Nintendo Switch elinizde yanıklara neden olabilir!

    Güncelleme:

    Nintendo, sıcaklıklar nedeniyle aşırı ısınma yaşanabileceğini belirtirken, bu konuda oyuncuların dikkatli olması gerektiğini duyurdu.

    Yaz günlerini tam anlamıyla yaşadığımız bu günlerde sıcak havalar tüm yaşantımızı olumsuz etkiliyor. Çoğu kişi bu süreçte evlerine kapanmış durumda. Sıcak havalardan kaçıp evlerine sığınan kişiler ise eğlenceli vakit geçirmek için bilgisayar ve oyun konsollarına başvuruyor. Ancak sıcak havalar oyun keyfini de baltalıyor.

    Nintendo aşırı sıcaklara karşı oyuncuları uyarıyor

    Şirket tüm dünyada etkili olan sıcaklıklara karşı Switch kullanıcılarını uyardı. Nintendo internet sitesinde, sıcaklıklar nedeniyle oyun konsolunun aşırı ısınma yaşayabileceği belirtirken, bu konuda oyuncuların dikkatli olması gerektiğinin altını çizdi.

    iPhone'lara Nintendo Switch desteği geliyor!

    Nintendo'nun Japonya web sitesi üzerinden paylaştığı açıklama şüphesiz ki diğer bölgeleri de ilgilendiriyor. Şirket, Nintendo Switch'in 5 ila 35 santigrat derece arasındaki alanlarda kullanılmasını tavsiye ediyor.

    Ana ünitenin şarj sırasında veya kullanım sırasında aşırı ısınabileceğini belirten Nintendo, bu durumun yanıklara neden olabileceğini belirtti. Nintendo Switch'in uzun süreli kullanımlarda deride yanıklara neden olabileceğini belirten şirketin diğer pazarlar için de bir açıklama yapması bekleniyor.

    Japonya'da ise şu anda 1875 yılından bu yana en sıcak hava dalgası ile karşı karşıya. Bu nedenle şirketin açıklamayı öncelikli olarak Japonca olarak yayınladığı düşünülüyor. Diğer yandan dünyanın diğer kesimlerinde de yüksek sıcaklıklar ve orman yangınları görülüyor.

    Tüm bu sıcaklıklar elektronik aletlerin de fazla ısınmasının arkasındaki en büyük nedenlerin başında geliyor. Bu yüzden öncelikle kendi sağlığınız ardından ise elektronik aletlerle sıkıntı yaşamamanız adına aşırı sıcaklarda daha dikkatli olmanızı öneriyoruz.

    Peki siz Nintendo Switch'in aşırı ısınma sorunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Nintendo Japonya Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title