Haberler

    Ninebot F40 inceleme!

    Güncelleme:

    Ulaşım anlamında artık birçok kişi elektrikli scooter modellerini tercih ediyor. Trafikten kurtaran ve uzaktan yönetilebile…

    Ulaşım anlamında artık birçok kişi elektrikli scooter modellerini tercih ediyor. Trafikten kurtaran ve uzaktan yönetilebile Segway Ninebot F40 inceleme videosu sizlerle.

    Ninebot F40 inceleme

    Ninebot F40 satın almak için buraya tıklayın

    Ninebot Kick Scooter F40, zengin özelliklere sahip ancak uygun fiyatlı olarak karşımıza çıkıyor. İhtiyacınız olan her şeyi tek bir üründe sunan scooter genişletilmiş 40 km menzil, 30,6 km/s azami hız, büyük 10 inç lastik, katlanabilir tasarım ve Kickscooter'ınızı güvende tutmak için Bluetooth güvenlik kilidine sahip.

    Sezgisel LED kontrol panelinde iki tıklama ile üç sürüş modu, Eco, Standard ve Sports arasında kolayca geçiş yapın ve istediğiniz gibi sürüş yapın.

    F40, scooter'ı elektrikle çalışan ve sürüşten geri dönüştürülen enerjiyle çalışan elektrikli bir araca dönüştüren rejeneratif bir fren sistemine sahiptir. Enerji, rejeneratif frenlemeden toplanacak ve takviyeye ihtiyaç duyduğunuzda dağıtılacaktır.

    Sürüş durumunuzu ve verilerinizi izlemek, kick scooter'ınızı kilitlemek ve donanım yazılımını yükseltmek ve genel sürüş deneyimini geliştirmek için F40'ı Bluetooth aracılığıyla Segway-Ninebot uygulamasına bağlayabilirsiniz.

    Önünüzdeki yolu aydınlatmak ve etrafınızdaki diğer kişilere görünürlüğünüzü artırmak için tasarlanmış, yükseltilmiş 2,5W yüksek parlaklıkta LED ışıkla donatılmıştır.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Elektrikli scooter İnceleme Scooter Teknoloji Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

    Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

    Bakmadan Geçme

    DORTMUND- REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN? Borussia Dortmund- Real Madrid şampiyonlar ligi maçı saat kaçta? #9917 Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman? Güney Kore- Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? #127952 Karneler ne zaman verilecek? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? #127979 2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı?
    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title