Haberler

    Netflix'in en kötü dizisi iptal edildi!

    Güncelleme:

    Netflix, Resident Evil dizisini iptal ettiğini açıkladı. Temmuz ayında yayınlanan uyarlama, sadece bir sezon hayatta kaldı.

    Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk sezonuyla Netflix'te gösterime giren Resident Evil dizisi için beklenen karar verildi. Şirket yetkilileri ve dizinin yapımcısı tarafından doğrulanan bilgiye göre, Resident Evil dizisi için ikinci sezon hazırlanmayacak. Peki Netflix'in meşhur hayatta kalma korku dizisi neden beğenilmedi?

    Resident Evil dizisi sadece bir sezon hayatta kalabildi

    Capcom'un hayatta kalma korku oyunu serisine dayanan Resident Evil uyarlaması, Netflix için uzun vadeli planlara sahipti. Ancak yayın devi, Resident Evil 2. sezon çekmeyi garanti edecek kadar büyük bir izleyici kitlesini yakalayamadığını ifade etti. Bunun üzerine dizinin iptal edildiği doğrulandı.

    Resident Evil 14 Temmuz'da Netflix'te prömiyer yaptı, ancak IMDb puanı 3.9'a kadar düştü. İzleyicilerin ve eleştirmenlerin odağına oturan hayatta kalma yapımı Rotten Tomatoes'ta ise yüzde 22'lik izleyici puanına ulaşarak Netflix tarihine geçti.

    https://shiftdelete.net/netflix-games-platformuna-multiplayer-destegi-geliyor

    Dizi, iki farklı zaman çizelgesinde geçiyor. 2022'de geçen sahneler, Jade'in babası ve kız kardeşi Billy ile New Raccoon City'ye taşındığını, 2036'da geçen sahneler ise Jade'in kıyamet sonrası Londra'yı keşfini ele alıyor.

    Resident Evil oyun serisine dayanan yapım, New Raccoon City'yi yöneten Umbrella Corporation'ın tehlikeli sırlarını açığa çıkarmak isteyen Jade'in hikayesini ele alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Supernatural yapımcısı Andrew Dabb bulunuyor.

    Netflix uyarlaması oldukça eleştirilmiş olsa da, bu konuda yalnız değil. 2021 yılında Sony Pictures tarafından sinema filmi Resident Evil: Welcome to Raccoon City de benzer eleştiriler almıştı. Kısacası Resident Evil hayranlarını sevindirecek bir uyarlama henüz çekilebilmiş değil.

    Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Capcom Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title