Haberler

    Moto 360 2'nin Yeni Fotoğrafları Sızdı

    Çok yakında tanıtılması beklenen Moto 360 2'nin yeni fotoğrafları geldi.

    Furkan Yaldız - -

    Birkaç gün önce Motorola'nın üzerinde çalıştığı yeni nesil akıllı saate dair fotoğraflar ortaya çıkmıştı. Moto 360 2 olarak adlandırılan yeni akıllı saat, bu sefer yeniden kendisini gösterdi. Ortaya çıkan yeni fotoğraflar ise merakla beklenen yeni akıllı saat hakkında bazı bilgiler veriyor.


    Söz konusu fotoğraflarda da görüldüğü üzere yeni akıllı saatin butonunda değişikliğe gidilerek biraz daha farklı yere konumlandırılmış. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Moto 360'da söz konusu buton, saat 3 yönünde bulunuyordu. Ancak Moto 360'da ise bu buton saat 2 yönüne yerleştirildi. Android Wear işletim sistemi ile çalışması beklenen akıllı saatin, dairesel ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca saatin hem tasarımsal hem de donanımsal olarak yenilenmesi de bekleniyor.


    Öte yandan Moto 360 2, birkaç gün önce Chicago'da ortaya çıkmıştı. Bu sefer ise saat Lenovo'nun kıdemli başkan yardımcısı Chen Xudong tarafından taşınırken görüntülendi.




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Motorola Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title