Haberler

    Microsoft, GeForce Now ile PC Game Pass oyunlarını desteklemeye başladı

    Güncelleme:

    Microsoft, Nvidia ile yaptığı iş birliğiyle PC Game Pass oyunlarını GeForce Now'a ekledi. İlk etapta Deathloop, Valheim ve No Man's Sky gibi popüler oyunlar oyuncuların emrinde olacak.

    Son dönemde Activision Blizzard anlaşmasını tamamlamak için yoğun mesai harcayan Microsoft, Game Pass hizmetinin daha yaygın hale gelmesi için beklenen adımı nihayet attı. Yazılım devi, Nvidia ile yapmış olduğu iş birliğiyle PC Game Pass kütüphanesini an itibariyle GeForce Now'a getirdi. Peki ilk etapta hangi oyunlar destekleniyor? İşte ayrıntılar!

    İşte GeForce Now'da oynanabilecek PC Game Pass oyunları

    Microsoft ile Nvidia arasında yapılan anlaşmayla PC Game Pass oyunları GeForce Now kütüphanesine eklendi. Microsoft Store yapımları da aynı şekilde oynanabilir olacak. Tabii ilk etapta her oyununun mevcut olmadığını belirtelim, ancak Deathloop, Valheim ve No Man's Sky gibi popüler oyunlar artık oyuncuların emrinde.

    Age of Empires: Definitive Edition (Xbox)

    Age of Empires III: Definitive Edition (Xbox)

    Age of Empires IV: Anniversary Edition (Xbox)

    Crusader Kings III (Xbox)

    Dead Cells (Xbox)

    Deathloop (Xbox)

    Gears 5 (Xbox)

    Grounded (Xbox)

    Mount & Blade II: Bannerlord (Xbox)

    No Man's Sky (Xbox)

    Pentiment (Xbox)

    Quake (Xbox)

    Shadowrun: Dragonfall – Director's Cut (Xbox)

    Stellaris (Xbox)

    The Texas Chain Saw Massacre (Xbox)

    Valheim (Xbox)

    Warhammer 40,000: Darktide (Xbox)

    Wolfenstein: Youngblood (Xbox)

    Wolfenstein II: The New Colossus (Xbox)

    Yapay zeka yaradı: Nvidia gelir rekoru kırdı!

    GeForce Now, 2019 senesinde patlak veren koronavirüs pandemisinde popülaritesini son derece artıran platformlardan birisi. Son dönemde Türkiye'deki fiyat politikası nedeniyle eleştirilerin odak haline gelse de halen tercih edilebilecek en iyi bulut oyun servislerinin başında geliyor.

    "PC Game Pass kataloğunuzu Nvidia GeForce Now tarafından desteklenen tüm cihazlarda oynayabileceksiniz. Bu, PC kataloğunun GeForce Now'ın akış yaptığı düşük özellikli PC'ler, Mac'ler, Chromebook'lar, mobil cihazlar, TV'ler ve daha fazlası gibi herhangi bir cihazda geçerli olacak."

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Microsoft Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

    3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Bakmadan Geçme

    MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title