Haberler

    Michael Jackson Aramızda Değil, Ama Hala Çok Fazla Kazanıyor

    Güncelleme:

    Michael Jackson, yaşayan sanatçılar arasında en çok kazanan Madonna'yı bile geride bıraktı.

    - Forbes Dergisi'nin 2012 Ekim'den 2013 Ekim'e kadar kazandıklarını baz alarak yaptığı araştırmaya göre; öldükten sonra en çok kazanan ünlüler listesine 160 milyon dolarlık geliriyle birinci sıradan giren Michael Jackson, yaşayan sanatçılar arasında en çok kazanan Madonna'yı geride bıraktı.

    Jackson'ın ölümünden sonra elde ettiği gelir, müzik albümlerinden ve video satışlarından geliyor. Cirque du Soleil ile yaptığı lisans anlaşması; hem firmanın, hem de Jackson'ın hesabına para akıtmaya devam ediyor. Cirque du Soleil tarafından organize edilen "The Immortal" dünya turu gösterisi 2012'de başladığından beri toplam 300 milyon dolardan fazla para kazandırdı. Las Vegas merkezli "One" ise, perdelerini indirdiği geçtiğimiz mayıstan bu yana para basıyor.

    Jackson gibi yıldızların ölümlerinden sonra kazanmaya devam etmelerinin bir diğer nedeni ise, artık karıştıkları skandallar veya imajlarını lekeleyebilecek spekülasyonlar yerine sadece elde ettikleri başarılarla konuşuluyor olmaları.

    Forbes dergisine göre 2013'te en çok kazanan ilk 10 "ölü ünlü" şöyle:

    1. Michael Jackson (Müzisyen): 160 milyon dolar

    2. Elvis Presley (Müzisyen): 55 milyon dolar

    3. Charles M Schulz (Snoopy'nin de yaratıcısı olan ABD'li çizer-animatör): 37 milyon dolar

    4. Elizabeth Taylor (Oyuncu): 25 milyon dolar

    5. Bob Marley (Müzisyen): 18 milyon dolar

    6. Marilyn Monroe (Müzisyen, oyuncu): 15 milyon dolar

    7. John Lennon (Müzisyen): 12 milyon dolar

    8. Albert Einstein (Fizikçi): 10 milyon dolar

    9. Bettie Page (ABD'li model): 10 milyon dolar

    10. Theodor Geisel (ABD'li yazar): 9 milyon dolar

    Kaynak: Sabah

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Michael Jackson Madonna Forbes Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title