Haberler

Masaüstüne Meydan Okuyan Dizüstü

Satellite Serisinin Yeni Üyesi P500 18,4" Ekranı, Entegre Tv Alıcısı ve Resolution+ Özelliği Sayesinde, Eğlencenize Farklı Bir Boyut Katıyor.

Toshiba Satellite P500, Intel Core 2 Duo İşlemci, 8 Gb Ddr2 Ram Hafıza ve 1tb'a Kadar Yükselebilen Çift Sabit Disk ile Birlikte, Nvıdıa Grafik Yongası, 3 Adet Usb 2.0 Girişi, Ekspres Kart Girişi ve 5-in-1 Kart Okuyucu Özelliği Sayesinde Tam Bir Multimedya Üssü Gibi Görev Yapıyor.

Tüm İçerikleri 18.4' Trubrite Lcd Ekranda 16:9 Oranında 1680 X 945 (Hd) Yada 1920 X 1080 (Full Hd)çözünürlüğünde Görebilirsiniz. Üzerinde Bulunan Blu-ray Rewritable Sürücüsü, Bd-r, Bd-re ve Dvd Supermulti Dl +/rw Medya Desteğine Sahip. P500'ün Bir Özelliği Resolution+ Teknolojisi Sayesinde, Standart Olan Görüntüleri Bile Hd Kalitesine Yakın Bir Görüntü Kalitesinde Sunabilmesi.


Toshiba P500, Birçok İhtiyacı Rahatlıkla Karşılaması ile İlgi Çekiyor.

Harman Kardon Stereo Hoparlörleri Sayesinde Olağanüstü Bir Ses Tecrübesi Yaşamanızı Sağlayan Bu Ürün, Hdmı Bağlantısı ile Birlikte Yüksek Seviyede Multimedya Data Transferini de Gerçekleştirebiliyor.


Satellite P500, Tam Büyüklükteki Klavyesi ve Nümerik Tuş Takımı Sayesinde Kolay Bir Kullanım Sağlıyor. Toshiba Configfree ile Kablosuz Bağlantıları Kolaylıkla Yapılabildiği Gibi Bluetooth Özelliklerini de Sorunsuzca Çalıştırabiliyorsunuz.

Tasarım Konusunda Farklı Görüşleri Olan ve Fiyat Konusunda Farklı Beklentileri Olan Kullanıcılar İçin 2 Farklı Görünüşe Sahip Olan P500, Şık Lcd Kapağı, Köşeden Köşeye Ekran Özelliği, Siyah Menteşeleri ile Elegan Bir Tasarıma Sahip Olduğu Gibi Opsiyonel Olarak Mat Siyah Kaplama Seçeneğini de Beraberinde Getiriyor.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title