Haberler

    Mac Mini Developer Transition Kit Benchmark Skoru Sızdırıldı

    Güncelleme:

    Apple tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen WWDC 2020 sırasında uzun süredir sızıntılara konuk olan Apple Silicon ile tanışmıştık.

    Apple tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen WWDC 2020 sırasında uzun süredir sızıntılara konuk olan Apple Silicon ile tanışmıştık. Önümüzdeki yıldan itibaren kademeli geçişlerin başlayacağı Apple Silicon'a geliştiricilerin adapte olabilmesi adına tasarlanan Mac Mini Developer Transition Kit benchmark skoru ile tekrar karşımıza çıktı. Peki yeni mimariya sahip bu cihaz ne kadar güçlü?

    Mac Mini Developer Transition Kit Benchmark Skoru Belli Oldu!

    WWDC 2020 sırasında duyurulan ve yalnızca geliştiricilere özel olan Mac Mini Developer Transition Kit'e ait bazı teknik özellikler şu şekilde:

    Söz konusu kit Apple A12Z işlemci ile birlikte geliyor ve bu işlemci 512 GB SSD ve 16 GB RAM ile destekleniyor. Buna ek olarak yeni macOS Big Sur ve Xcode beta sürümleri cihazın içerisinde ön yüklü şekilde sunuluyor. Bu sayede geliştiricilerin yeni mimari için ön hazırlıklar yapabilmesi mümkün hale geliyor.

    Bu kite sahip olmak isteyen geliştiricilerin 500 dolar tutarındaki ücreti ödemesi, bir yıl sonra kiti iade etmesi ve şirket tarafından yazılı bir onay olmadan cihazla ilgili hiçbir detayı yazmamaları, incelememeleri, görüntülememeleri ve paylaşmamaları gerekiyor. Buna karşın bazı kişiler bu şartları tam olarak okumamış gibi gözüküyor.

    Sonuçlara dönersek Geekbench'te yapılan testlere göre modelin tek çekirdekte 811 puan, çoklu çekirdekte 2,781 puan aldığını görüyoruz. Eğer bir kıyaslama yapmamız gerekirse bu sonuçlar i3-1000ng4 ile gelen MacBook Air'in sonuçları ile kıyaslandığında tek çekirdekte yüzde 20 daha yavaş, çoklu çekirdekte ise yüzde 38 daha hızlı.

    Öte taraftan sonuçlar bir miktar hayal kırıklığı yaratabilir çünkü üst düzey Mac modelleri bundan çok daha yüksek sonuçlar alıyor. Peki siz sızdırılan bu skorlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Apple Haberler

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

    Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title