Haberler

    Lg Nexus 5 Yepyeni Fotoğraflar

    Merakla beklenen yeni nesil Nexus'un yepyeni fotoğrafları geldi.

    Furkan Yaldız - -

    Nexus ailesine bir üye daha katılıyor. Son zamanlarda LG ve Huawei tarafından geliştirilmek üzere iki farklı Nexus cihazı hazırlandığı dile getiriliyor. Bu sefer ise LG Nexus 5'e ait olduğu iddia edilen bazı fotoğraflar ortaya çıktı. LG'nin geliştirdiği telefon 5.2 inç büyüklüğünde ekrana sahip olurken, Huawei'nin Nexus'u ise 5.7 inç büyüklüğünde olacak.


    Sızıntıları ile ünlü Steve Hammerstoffer, yeni nesil Nexus cihazına dair bazı bilgiler paylaştı. Elde edilen bilgilere göre çift ön hoparlöre sahip olan Nexus cihazında, 3GB RAM ve optik sabitleme teknolojisine sahip 13 megapiksel arka kamera bulunuyor. Gücünü Snapdragon 808 adlı yonga setinden alacak olan telefonda USB Type C portu yer alacak. Aynı zamanda cihazın parmak izi okuyucu sensörü ile birlikte geleceği de belirtiliyor. Daha önce LG Nexus'un metal çerçeveye sahip olabileceği söyleniyordu ancak yeni bilgiler söylentiyle pek fazla uyuşmuyor.


    Öte yandan Android 6.0 Marshmallow ön yüklü olarak gelecek olan Nexus'un çıkış tarihi için buraya tıklayın.




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title