Haberler

    Lg'den Yeni Led Lcd Monitörler

    Lg'nin Led Lcd Monitörü: Lg E50, Firmanın Monitör Alanındaki Yeni Amiral Gemisi. İşte Detaylar...

    LG'nin geliştirdiği dünyanın UL Sertifikası'na sahip ilk monitörü E50, gelişmiş özellikler, tasarım ve görüntü kalitesiyle öne çıkmak istiyor.

    Tüketici elektroniği alanında geliştirdiği ürün ve çözümlerle birçok "ilk"e imza atan LG Electronics, yeşil teknolojisi, akıllı özellikleri ve süper yüksek görüntü çözünürlüğüyle yeni LED LCD E50 Monitör Serisini tanıttı.

    LG'nin hızlı bir şekilde büyüyen LED monitör piyasasını E50 serisi ile yeniden tanımladığını belirten LG iş Çözümleri Birimi Monitör Bölümü Başkan Yardımcısı Brian Kwon, sözlerine şöyle devam ediyor; "E50 serisinin E50V modeli, UL Çevre Sertifikası alan ilk monitör olmasıyla monitör piyasasında bir ilke imza atarken, E50VR modeli de LG'nin süper çözünürlük teknolojisi sayesinde piyasada eşine rastlanılmayacak oranda süper keskin görüntü kalitesi sunuyor."

    LG'nin LED bilgisayar monitörü alanındaki amiral gemisi olan E50 Serisi, mega kontrast oranıyla Full HD görüntü kalitesinde sınırları aşmayı, LED teknolojisinden beklenilen yüksek performansı sunmayı ve bunun ötesine geçmeyi vadediyor.

    E50VR modeli, Super Plus Çözünürlük Teknolojisi sayesinde daha gerçekçi görüntüler sunarken, aynı zamanda SD seviyesindeki içerikleri de HD standartlarına yakın seviyeye yükseltiyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title