Haberler

Lenovo, Yeni Dönem Şifresini Duyurdu

Güncelleme:

Dünyanın lider PC üreticisi Lenovo, CES'te sergilediği yeni ürünleriyle 4 ekranı vurgulayan "PC+ dünyasında" yeni bir dönem başladığını gösterdi.

Çok modlu PC'ler, priz esaretine son veren tabletler ve akıllı telefonlar…

Las Vegas'ta gerçekleştirilen dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES'te Lenovo, teknolojiyle ilgili olarak bugüne dair öğrendiğimiz her şeyi unutma zamanının geldiğini hatırlatıyor.

Son olarak ekibine dünya yıldızı Ashton Kutcher'ı da dahil ederek, performansın yanı sıra, tasarım, fonksiyonellik ve yenilikçilikte de iddiasını ortaya koyan Lenovo, tüketicilerin kullanım alışkanlıkları ve beklentilerinden yola çıkarak pazara damgasını vuran yeni ürünler tasarlamayı sürdürüyor.

LTE destekli ilk akıllı telefon: Lenovo Vibe Z

Akıllı telefon pazarına hızlı giriş yapan marka, ilk LTE akıllı telefonunu CES'te tanıtıyor. Lenovo'nun, süper hızlı data transferine imlan sağlayan (Yükleme 50mb/saniye ve indirme 150mb/saniye), hareket kontrolleri, fotoğraf zenginleştirme yazılımı ve diğer birinci sınıf teknolojilerle donatılmış akıllı cihazı Vibe Z, sadece 7.9 mm'lik kağıt kadar ince ve gümüş rengindeki şık tasarımıyla da fuarın yıldızı olmaya aday…

Daha iyisini hak ettiğini düşünen tüketicilerin hayran olacakları cihaz, 5.5 inç genişliğinde ve 1080p çözünürlüğündeki ekranıyla da fark yaratıyor. 13 mepapiksel arka kamerası bulunan bu cihazda 5 megapiksel ön kamera da var.

Kurumsalın En İyisi Kendi ile Yarışa Devam Ediyor: Yeni ThinkPad X1 Carbon

O, karbon fiberden üretildi. Bu nedenle de 1,27 kg ağırlığıyla dünyanın en hafif 14 inç ultrabook'u olarak şimdiden teknoloji tarihine geçti bile... Alüminyum ve magnezyum alaşımının yerine tercih edilen karbon finer, ürünü hafifleştirdiği gibi gücünü de çok daha üst bir seviyeye taşıyor.

Cihazı ayrıcalıklı kılan özelliklerin başında sağladığı üstün görsel deneyim geliyor. Daha gelişmiş bir görüntüleme ve dokunma deneyimi sunan cihazda yer alan ColorBurst ekran sayesinde kullanıcılar, ister film izliyor ister sunum hazırlıyor olsun, daha iyi görüntüleme açılarıyla yüksek çözünürlükte keskin ve parlak görüntüler elde edebiliyor. Bir saatten kısa sürede %80 şarj sağlayan "Hızlı Şarj" teknolojisi ise 9 saate kadar pil ömrüyle birleşerek, çalışmalarınızın yarıda kalmamasını sağlıyor.

Artık ThinkPad'in 8 inç'lik Tableti de Var: ThinkPad 8

"Yok canım; bu küçücük cihaz mı profesyonel?" diye soruyor olabilirsiniz. Ancak makine kesimi alüminyumdan üretilen bu kompakt, birinci sınıf 8 inç tablet bilgisayar, profesyonelleri adeta şaşırtıyor. 8mb hd kamerası ilekullanıcılara kelimenin tam anlamıyla özgürlük sunan bu tableti, hareket halindeyken tablet modunda, çalışırken ise masaüstü modunda opsiyonel bir klavyeyle kullanmak mümkün. Sadece 8.8 mm inceliğindeki cihazın opsiyonel sunulan "Quickshot" kapağını tabletin üzerinde ters çevirerek, çadır modunda da çalışabilirsiniz. Eksiksiz bir bilgisayar deneyimini destekleyen tablet, profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere en yeni Intel Bay Trail Quad Core işlemci, 128GB depolama, bir microUSB 3.0 bağlantı noktası, LTE bağlanabilirlik ve eksiksiz Windows8 Pro deneyimi ile de donatılmış durumda.

Tabletle dizüstü karıştı: Miix2

Kullanıcılar için "Tablet mi, dizüstü mü?" sorusu Lenovo'nun ürünleriyle mazide kaldı. Mobil eğlence ile kurumsal kullanıcıların ihtiyaçlarını tek bir cihazda sunan Miix2, ultra taşınabilir 10 inç ve performans odaklı 11 inç modelleriyle tanıtılıyor. Windows 8 tablet ile dizüstü bilgisayarın en ekonomik karışımı olarak adlandırılan cihaz, microSD kart desteği sayesinde 32GB depolama alanı sunarken, 7 saat pil ömrüyle de mobil deneyimi kesintisiz yaşamanıza imkan sağlıyor. Miix2'de, Intel'in dört çekirdekli Bay Trail-T işlemcisi kullanıldı. 8 inç genişliğindeki ekranını 1280×800 çözünürlük ile destekleyen tabletin RAM kapasitesi ise 2GB.

Efsane devam ediyor: YOGA 2

Bu yıla damgasını vuran Yoga efsanesi Yoga 2 ile devam ediyor. "Hayatın çok fazla modu var, o halde teknolojinin neden olmasın?" Bu fikirden yola çıkılarak tasarlanan Yoga 2, bir bilgisayar ve bir tabletten çok daha fazlasını sunuyor. Cihazın yeni modelinde, çok modlu fonksiyonlar yenilikçi bir tasarımla sunuluyor. Yoga 2'de orijinal Yoga dizüstü bilgisayarın 360° döndürülür ve katlanır tasarımından gelen şöhretinin daha gelişmiş özelliklerini bulmak mümkün.

Evde sıkılmaya son: Flex 14D ve 15D

Orijinal Flex dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarları temel alan yeni Flex 14D ve 15D, kullanıcılara çok modlu tasarımı bu kez AMD A6 dört çekirdekli işlemci teknolojisi ve AMD Radeon™ grafik kartı ile sunuyor. Gerektiğinde tam performanslı dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen modeller 180° döndürülerek, Dolby® Advanced Audio™ v2 ve bütün bir gün süren pil ömrüyle ev eğlencelerinin değişmez yıldızı olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Ashton Kutcher Las Vegas Lenovo Intel Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title