Haberler

    Koronavirüsü Hafife Alan Elon Musk Geri Adım Attı

    Yeni tip koronavirüs salgını başladığı sıralarda, salgın hakkında alaycı tavırlar sergileyen Elon Musk geri adım attı. Salgının pandemiye dönüşme

    Yeni tip koronavirüs salgını başladığı sıralarda, salgın hakkında alaycı tavırlar sergileyen Elon Musk geri adım attı. Salgının pandemiye dönüşmesi sonrasında Tesla ve SpaceX içerisinde önlemler almaya başlayan Musk, konu hakkında yeni açıklamalar yaptı.

    İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve 6 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Corona virüsü ekonomiyi de ağır şekilde etkilemeye başlamıştı. Bundandır ki ABD Merkez Bankası FED, ekonomiyi canlandıracak tedbirler almış ve faizleri sıfıra indirmişti.

    Çin'de Aralık 2019'da ortaya çıkan corona virüs salgını, küresel ekonomi ve dünya ticaretini derinden yaralamıştı. Çin'de veya virüsün görüldüğü başka ülkelerde çeşitli fabrikalar geçici süre ile kapatılmış, üretim tamamen durmuştu.

    Elon Musk koronavirüse karşı harekete geçti

    Forbes'ta yer alan habere göre, daha önce koronavirüs COVID-19 salgını nedeniyle yaşanılan paniğin aptalca olduğunu söyleyen Tesla CEO'su Elon Musk, çalışanlarına gönderdiği elektronik posta ile evden çalışabileceklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde, Musk, COVID-19 ile ilgili çalışanlarına bir mesaj göndermiş ve bu mesajda istatistik verilerine yer vererek trafik kazaları corona virüsten daha tehlikeli ifadelerine yer vermişti Özel uzay SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk geçtiğimiz hafta resmi Twitter hesabından attığı tweette "Corona virüsü paniği aptalca" ifadelerini kullanmıştı.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Nicola Tesla Koronavirüs Elon Musk Teknoloji Haberler

    Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

    Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

    Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

    Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

    Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

    Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

    Bakmadan Geçme

    30 MAYIS BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Çin Filistin'i destekliyor mu? Çin, Filistin-İsrail savaşında kimi destekliyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 30 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kadir İnanır'ın son durum ne? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 30 Mayıs dün gece deprem mi oldu? İsrail'in Refah Katliamlarının Lanetlenmesine Dair Karar Resmi Gazete'de yayınlandı! Bugün (30 Mayıs) Resmi Gazete kararları neler? Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

    Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title