Haberler

    Kia EV9 sahipleri için NBA iç mekan teması

    Güncelleme:

    Playofflar başlamadan önce Kia, EV9 sahiplerine araçlarının iç mekanlarını sevdikleri NBA takımlarının renkleri ve logolarıyla kişiselleştirebilecekleri yeni bir tema sunuyor. Kia EV9'unuzun ekranını özel renkler ve logolarla kişiselleştirebilir, benzersiz seslerle karşılayıp uğurlama özelliğinden de faydalanabilirsiniz.

    Playofflar başlamadan hemen önce, Kia, EV9 sahiplerine araçlarının iç mekanlarını sevdikleri NBA takımlarının renkleri ve logolarıyla kişiselleştirebilecekleri yeni bir tema sunuyor. İster Golden State Warriors, ister LA Lakers fanı olun, Kia EV9'unuzun ekranını özel renkler ve logolarla kişiselleştirebiliyorsunuz. Ayrıca, benzersiz seslerle karşılayıp uğurlama özelliği de mevcut. İşte özellikleri ve fiyatı…

    Kia EV9 sahipleri için NBA iç mekan teması

    Kia'nın 12.3 inçlik enstrüman paneli, NBA'in 30 takımının renklerini ve logolarını gösterebiliyor. Örneğin, bir Golden State Warriors hayranıysanız, aracınızın ekranı ikonik mavi ve altın renklerle süslenecek.

    Belki de bir Lebron hayranısınızdır ve LA Lakers'ın mor, altın ve siyah renklerini tercih edebiliyorsunuz. New York Knicks hayranları ise takımın ünlü mavi, turuncu ve beyaz renklerini araçlarında sergileyebilecek.

    Kia EV9 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

    Steven Center, Kia America COO'su ve EVP'si, "Bu sadece başlangıç," diyor. Ayrıca otomobil üreticisi, önümüzdeki süreçte özel NBA temaları dışında yeni özellikler ve kişiselleştirilmiş seçenekler sunma çalışmaları olduğunu belirtiyor.

    Kia, bu özel NBA iç mekan temalarını Nisan ayı başlarında ve playoffların başlamasından hemen önce güncellemelerle sunmaya başladı. Kia EV9 NBA teması, Kia'nın Connected Store'unun Dijital Özellikler ve Hizmetler bölümünden takım başına 39,99 dolara satın alınabiliyor.

    Tema, Kia Access Uygulaması veya Kia Sahibi Portalı üzerinden aktifleştirilebilecek. Türkiye'de 4 milyon 50 bin TL fiyat etiketiyle satışta olan Kia EV9, şu anda Kore'den sevk ediliyor ve üretimi önümüzdeki ay ABD'ye de taşımayı planlıyor.

    Kia EV9 ile ilgili daha detaylı bilgiye Kia'nın Türkiye'deki resmi websitesinden ulaşabilirsiniz. Peki siz Kia'nın NBA tema hamlesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    NBA Kia Otomobil Teknoloji Güncel Haberler

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

    Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Bakmadan Geçme

    Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title