Haberler

    iPhone'ları Game Boy'a dönüştürmek! iPhone duvar kağıtları!

    Güncelleme:

    Her gün aynı şeyleri yapmak oldukça sıkıcı değil mi? Muhtemelen her gün aynı telefonu kullanmak da sıkıcıdır. Tabi burada 'o halde kendinize hemen yeni bir telefon alın!' demeyi isterdik. Ancak bu ekonomik şartlarda pek mümkün gözükmüyor. O halde sıkıldığınız iPhone'unuza biraz yenilik katarak durumu düzeltelim. İşte karşınızda iPhone modellerini Game Boy'a dönüştürecek o duvar kağıdı çeşitleri ve detaylar…

    Her gün aynı şeyleri yapmak oldukça sıkıcı değil mi? Muhtemelen her gün aynı telefonu kullanmak da sıkıcıdır. Tabi burada "o halde kendinize hemen yeni bir telefon alın!" demeyi isterdik. Ancak bu ekonomik şartlarda pek mümkün gözükmüyor. O halde sıkıldığınız iPhone'unuza biraz yenilik katarak durumu düzeltelim. İşte karşınızda iPhone modellerini Game Boy'a dönüştürecek o duvar kağıdı çeşitleri ve detaylar…

    iPhone'ları Game Boy'a dönüştürmek! iPhone duvar kağıtları!

    90'lı yıllarda çocuk olanlar bilir. Game Boy bir efsanedir. Game Boy artık pek fazla ortalıkta gözükmese de muhtemelen her oyun sohbetine konuk olmaya devam ediyor. Gerçekten temiz ve kullanılabilir durumda Game Boy bulmak ve satın almak bir hayli zor. Ancak telefonlarımızı Game Boy'a dönüştürmek o kadar da zor değil.

    Özellikle her gün aynı arka planı görmekten veya direkt olarak telefonunuzdan sıkıldıysanız bu uygulama tam size göre. En azından bir süre daha telefonunuzu sıkılmadan kullanmanıza yardımcı olacaktır. Game Boy orijinal ve Game Boy Color renklerine sadık kalınarak hazırlanan bu duvar kağıdı serisi oldukça şirin.

    Android telefonlarda da kullanılabilen bu duvar kağıdı serisi özellikle iPhone'lar ile tam uyumlu. iOS 16 ile gelen ana ekran yazı tipi değiştirme vb. özelliklerle de tam uyumlu olan duvar kağıtlarını indirmek ise oldukça kolay.

    İsa Pinheiro tarafından hazırlanan koleksiyon oldukça büyük. 10 farklı renkten oluşan Game Boy Color Advance SP Wallpapers serisinde yer alan renkler şöyle:

    Sarı

    Turuncu

    Pembe

    Kırmızı

    Yeşil

    Limon yeşili

    Turkuaz

    Mavi

    Siyah

    Gri

    Amiral gemisi katili OnePlus Ace 3 fiyatı ortaya çıktı

    Normal renkli seriyi indirmek ücretsiz. Buraya tıklayarak indirme adresine ulaşabilirsiniz ve isterseniz sanatçıya bağış yapabilirsiniz. Bu seriye ek olarak bir de Limited Edition GameBoy Advance SP Wallpapers serisi bulunmakta. Bu özel seri de NES, Famicom, Tribal Editions versiyonlara da ulaşabilirsiniz.

    Peki siz bu iPhone duvar kağıdı modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Oyun Mobil Teknoloji Güncel Haberler

    'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

    "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

    Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

    Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Bakmadan Geçme

    Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title