Haberler

iPhone 15 Kullanıcılarından Bluetooth Bağlantı Sorunu Şikayetleri

Güncelleme:

Apple'ın iPhone 15 serisi kullanıcıları, Bluetooth bağlantısının sıkça kesildiğini belirtiyor. Şikayetler araç ve kulaklıklarda yaşanıyor ve cihazı sıfırlama işlemi çözüm getirmiyor. Apple'ın güncellemeleri bekleniyor.

Apple, geçtiğimiz eylül ayında iPhone 15 serisini piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasında dikkat çekti. Yenilikçi teknik özellikleriyle öne çıkan bu yeni modeller, sadece sundukları ile değil, aynı zamanda kullanıcıların dile getirdiği bazı şikayetlerle de gündem oldu.

Örneğin iPhone 15 Pro modeli, kişinin vücudunda iz bırakabilecek seviyede ısınması sebebiyle çok konuşulmuştu. Cihazın çok ısınmasına sebep olacak sorunun çözüldüğü söylense de halen aksi geri bildirimler gelmiyor değil. Son gelişmeler ise iPhone 15 serisi için "Bluetooth bağlantı kopuyor" şikayetlerinin halen devam ettiğini gösterdi.

iPhone 15 kullanıcılarından "Bluetooth bağlantı kesiliyor" şikayetleri yağıyor!

Apple'ın resmi destek forumunda iPhone 15 kullanıcıları tarafından Bluetooth için bağlantının sıkça kesilmesi ile ilgili şikayetler gelmeye başladı. Modellerin ilk tanıtılmasından itibaren var olduğu söylenen bu kopmanın araç ve kulaklıklarda yaşandığı belirtildi. Üstelik kullanıcılar, cihazı sıfırlamanın bir işe yaramadığını öne sürüyor.

iPhone 15 kullanıcıları, Apple'ın kendi ürünü olan AirPods kulaklıklarda bile bağlantının sıkça kesildiğini söylüyor. Aslına bakacak olursak marka, bu ve bunun gibi sorunların iOS 17 sürümü ile birlikte çözüleceğini söylemişti. Ancak iOS 17.3.1 çalıştıran cihazlarda da benzer bir problem yaşandığı görülüyor.

Apple'dan ilginç açıklama! iPhone 15 pil ömrü iki katına çıktı

Bluetooth bağlantı kesiliyor sorununun neyden kaynaklandığı bilinmiyorken, özellikle iPhone 15 ve iPhone 15 Pro kullanıcılarından daha fazla şikayet geldiğini görüyoruz. Tabii bu, serideki diğer modellerde bir problem olmadığı anlamına gelmiyor.

Apple'ın iPhone 15 modellerinde Bluetooth bağlantı kopması sorununu çözmesi bekleniyor. Bu noktada şirketin yakın zamanda yayınlayacağı güncellemeleri takip etmekte fayda var. Yani şimdilik beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iPhone 15 serisindeki modellerde Bluetooth bağlantı kesilmesi sorunuyla karşılaştınız mı? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title